• Gaming Vijesti
  • Mimimijev RTS Shadow Gambit dobit će demo na Steam Next Festu

Pročitaj na portalu
Članak

Mimimijev RTS Shadow Gambit dobit će demo na Steam Next Festu

Studio Mimimi Games je s Desperadosom 3 i Shadow Tacticsom oživio RTS žanr. Radi se o sjajnim igrama, stoga ne možemo dočekati isprobati kako će izgledati njihova nova igra i potpuno novi IP – Shadow Gambit: The Cursed Crew.

Ovo se igra. Kao i puna verzija na dan izlaska. Mimimi je genijalan developer.

Ja bih ipak volio vidjeti sad malo više napretka. Desperados je uveo neke sitne quality of life promjene naspram Shadowa ali je više manje reskinana igra. A i ovaj Gambit izgleda identično, mislim igra se i ne sumnjam da će valjat ali vrijeme im je da se ipak dignu stepenicu više.

member Osim sto nije. Uveden je takoreci otvoreni svijet, hub u kojem se razvijaju likovi i nudi se sloboda da igrac vise eksperimentira. Imaju dobitnu formulu. ne trebaju s njom izmisljati toplu vodu. Nisu velik studio i uvijek ce donekle igrati ziheraski jer jedan neuspjeh moze imati katastrofalne posljedice.

Fico To za Gambit? Nisam toliko popratio, pogledao sam onaj prvi video koji je izašao, vidio sam da je princip isti više manje ( tipa vision coneovi su nepromijenjenjeni još od Tacticsa ).

Ne treba izmišljat toplu vodu, ali valjda nakon 7 godina, dvije igre iza sebe i generacijskog skoka ipak dobiješ ideju za malo proširit orginalnu ideju i osvježit to iskustvo.

Da bar postoji način za provjeriti da li igra igra na sigurno ili uvodi neke promjene u žanr. 😔