Kaiserus chono Ja sa tek Sutura prošao, fora je igrica. Lijepa priča i borba mi se sviđa. Witcher 3 štih ima combat.
chono Kaiserus ono najbolje borba je sporedna stvar, igra je vise smisljenja kao neko iskustvo kroz Senuinu pricu. A prica je jebena ☺️❤️
Kaiserus chono Ne želim ju igrati bez slušalica. Probao sam jednom kad je @fensisuperstar bio kod mene i jednostavno to nije bilo to.
chono Kaiserus sluske su obavezne. Zvuk je fantastican. To ces najbolje vidjeti u jednom specificnom dijelu igre. Kad prodes javi, pa napisem u spolier sto sam mislio.
doktor1 A Melina Juergens je ubila kao Senua! Ona u stvari nije niti trebala glumiti tog lika, nego su samo testirali opremu te je oduševila i ostalo je povijest... Radila je kao video editor i fotograf u Ninja Theory Naravno da je za to dobila nagradu za Best Performance: Kakva panika i nervoza na dodjeli 😄
fensisuperstar doktor1 Ona u stvari nije niti trebala glumiti tog lika, nego su samo testirali opremu te je oduševila i ostalo je povijest... Radila je kao video editor i fotograf u Ninja Theory wow nisam pojma imao. sudbina jbt. fakat je ubila
Kaiserus Sruši mio se igra usred cutscene di bih trebao ući u Hel. Dakle, nakon što sam pobijedio Sutura i ono strašilo sa iluzijama. Igram na Steamu.
Kaiserus chono Uglavnom kad riješim ovu dvojicu igra mi se crasha na desktop u cutsceni. Igram Doom dok ne skužim kako otkloniti ovo.
Deadwalker Kako je dvojka pred vratima, a nisam ovo još odigrao, krenuo konačno. Riješio kratak uvod i prvog bossa (Valravna), za sada baš odlično iskustvo koje jebeno vuče dalje. Vidim da sve skupa traje 8-10 sati tako da bih trebao bez problema stići završiti igru prije novog nastavka.
Brijac Deadwalker Znači tak si me cimnuo da sam zabrijao da pišeš u temi za drugi dio pa sam pomislio da je već izašla 😆
Deadwalker Završio igru. Koje iskustvo, koja interpretacija pakla, nordijske mitologije i tame u čovjeku. Evo bez teksta. Na stranu određene gameplay iritacije, za mene 10/10 iskustvo. Kupio odmah dvojku na Steamu, zaslužili su.
Fico Deadwalker Zadnji fajt i kraj su mi medu najdrazim trenucima neke igre ikad. Od glazbe, do toga da te tjera da odustanes, do glume… Nevjerojatno.
Deadwalker Fico da, to kako su izveli kroz spoj storytellinga, gameplaya i glazbe, bas ono masterpiece.
chono I meni je to medu najdrazim trenucima opcenito u gamingu. Maestralno izvedeno i nabijeno emocijama. A tek olaksanje i ponos na samom kraju, rijetke igre to postignu
sanzo StarFox_N Ja vidim igru na psn-u za 30 eura. Postoji samo ps4 verzija pa se mozda ne prikazuje ako pokusas nac sa konzole.
StarFox_N sanzo U pravu si. Kada sam išao preko PS5 piše mi unavailable. Sada sam skinuo PS App i tamo je vidim za 30 eura.