boja1964 JoelDrake Imam hrpu filmova s DV u MKV u full kvaliteti i sve radi na mom LG oledu bez problema. Nikad nisam imao niti jedan problem pri gledanju. Dapače, DV i DA su mi dva najdraža formata slike i zvuka i uvijek sam gledao da film skinem u tim formatima. Player koji koristim za gledanje je Dune HD Pro Vision 4K Solo. Našao sam alternativu koja se plaća no prihvatljivo je s obzirom da su svi naslovi koje nude u 4k u full kvaliteti.
JoelDrake boja1964 Mi smo pričali o Media Playeru na samom televizoru gdje Dolby Vision MP4 odlično radi a MKV ne!
JoelDrake Brijac On ti koristi ovo, košta 449$! https://www.dune-hd.com/products/dune-hd-pro-vision-4k-solo, btw našao sam ja alternativu gdje ima Dolby Vision u MP4 samo drugi sajt, torrentz2, samo ime filma/serije, 2160p, MP4 i search 😁!
boja1964 JoelDrake Pa ne znam. Serije si uglavnom skinem na USB i uštekam ga drito u LG TV i sve radi u MKV. Nisam nikad imao s tim problema. Nikakav player na LG ne koristim. Samo pokrenem fajlu s USB sticka i sve radi. DV radi bez problema. Hardverski player Dune koristim za filmove jer ih skidam u full kvaliteti. Neki filmovi znaju imati i preko 80GB. Imam dva HDD od 16 TB i spremam si drage filmove poput kuma, lovca na jelene itd.
herc @boja1964 potvrđujem da se i dalje može doći do bilo kojeg filma ili serije koje su zakačili tamo, samo ne smijem napisati kako, inače će me modeatori poslati u Hag.
boja1964 JoelDrake Bacio sam pogled i stvarno dobra alternativa. Malo sam proroštao i imaju gotovo sve. Svaki film sam našao u full kvaliteti. Uvijek skidan remux verziju ako mogu do nje. Vidim ovdje je imaju. Na drugim torrentima je uglavnom nema. Hvala za info.
fensisuperstar mene boli kifla 😃 nisam skinuo torrent ima već par godina. Sve što želim mi je dostupno na nekom servisu. Zadnje sam skidao anime ali imam crunchyroll pa nema ni to smisla. A igre kupujem 😃 jbga
JoelDrake boja1964 Meni na LG C9 s eksternog diska ide Dolby Vision ali MP4 file dok MKV ne, a HDR u MKV ide bez problema!
boja1964 JoelDrake Dobro, ovo je već sada interesantno jer i ja imam C9 i gledam normalno MKV fajle s DV preko USB sticka. Samo odem u opcije, otvorim USB i pokrenem seriju. Drugo ništa ne radim. Nikad nikakav problem. U čemu je fora da kod mene radi a kod tebe ne radi?
JoelDrake boja1964 Bas čudno hehe, znam da sam s RARBG bio skidao Dolby Vision u MKV i neće a MP4 ide, pa sam se uvijek držao MP4 fajla!
boja1964 JoelDrake Možda je bila greška u kompresiji MKV ili tako nešto? Stvarno čudno. Ja sam naišao na par epizoda marvelovih serija da su mi boje ispojebane. Obrišem skinem drugi MKV i sve radi. Disney je uglavnom u MKV DV, a i vidim u gornjem desnom kutu u čemu pokreće epizodu. Nekako mi DV draži a u zadnje vrijeme sve je više sadržaja u njemu.
JoelDrake boja1964 Da na nekima boje čudne zato MP4 i siguran sam, ima Disney i MP4 samo treba pravi sajt 😁!