Pročitaj na portalu
Članak

Kreće Days of Play na PSN-u s popustima na igre i PS+

Days of Play su najbolji dani u godini za PlayStation igrače. Tradicionalno ova promocija donosi velike popuste na igre, a ovaj put će sniženje dobiti i PlayStation Plus pretplate.

Jel se tko sica koliko je bio popust za BlackFriday za PS+?

escoban Isto ovako nekako, jedino su pred kraj godine stavili 50% za Essential, ukoliko u tom trenutku nisi bio aktivan korisnik pretplate.

Oce biti popusta i u tgovinama kod nas?

Uzeo bi si novi dualsense jer je ovome istekla garancija a drifta za popizditi.

Rafael ranije je bilo, znat ćemo sigurno sutra što su pripremili za trgovine

Pozdrav svima,

kako funkcionira produljenje PS+ pretplate. Ističe mi godina dana u lipnju (negdje sredinom lipnja). Produljuju li oni to automatski, ili im se moram javiti na email ili nešto.

lp,

pdfdoc ukoliko imaš u postavkama namješten auto-renew (i spremljen oblik plaćanja) trebalo bi se produžiti automatski. No kako još nisu konvertirane cijene iz kuna u eure na PSN Storeu neće ti se automatski produžiti (osim ako imaš u PS walletu dovoljno sredstava za to). Moj prijedlog ti je pričekati da krene DAys of Play sutra i onda produžiti. Produženje možeš izvršiti putem PS Storea (plaćanje preko Aircasha ili kupnjom bonova u npr. Sancta Domenici). Kada produžiš PS+ tada će ti produženje vrijediti od datuma kada ti ovo staro ističe (npr. PS+ ti traje do 30.06.2023. ti sutra produžiš PS+ za 12 mjeseci i vrijedit će ti do 30.06.2024.).

Picek Aha, razumijem. A kakva je situacija s ekipom koja besplatno dobiva pretplate? Da probam upaliti auto-renew, možda dobijem email isprike 😅

pdfdoc a pokušaj, nemaš kaj izgubiti ako nemaš novaca u PS walletu. Jedino je pitanje da li ćeš nešto dobiti i ako dobiješ, koliko ćeš čekati na to (da ne bi neko vrijeme bio bez pretplate). Ima ovdje ekipe koja je dobivala besplatnu PS+ pretplatu (nisam među njima nažalost) pa možda najbolje da oni kažu kad su dobili produženje, prije ili nakon isteka.

Picek Upravo sam išao provjeriti kada mi ističe pretplata, i piše 25/7, a siguran sam da je bio lipanj prošle godine. Odem na internet bankarstvo, vratim se unatrag, i vidim da je transakcija bila 25/6.

Znači bez ikakve obavijesti su mi produljili pretplatu? Čudno …

pdfdoc

Nije čudno, uključeno ti je da ti obnavlja sam automatski svaki mjesec. Moraš to otići isključiti il će ti nastaviti tako.

Meni obnavlja svaki mjesec ali besplatno 😄

jel itko od vas uopće vidi PS+ popuste za Days of Play? Jel moguće da neće dat Hrvatima jer još uvijek nisu konvertirali cijene iz HRK 😂

Fenix aj vidit ćemo za koji dan, ako ništa Black Friday će probably opet imat. Samo je pitanje hoćemo do tada moć karticom plaćat 😂