Sljedeći tjedan novi prikaz.
https://thegamepost.com/bungie-to-reveal-more-about-marathon-late-next-week/
Sljedeći tjedan novi prikaz.
https://thegamepost.com/bungie-to-reveal-more-about-marathon-late-next-week/
Delete
Bump teme jer ide reveal za sat
Bas bi volio da bude dobra igra.
Gunplay, glazba i estetika mi se jako sviđa ali sam gameplay mi izgleda jako osrednje i niti malo zanimljivo
Izgleda kao spoj Cybepunka i Apexa i kombinirani PvE i PvP gameplay. Imat ce i ranked i druge modove. I cini se da je TTK vrlo malen i otprilike je slicniji Warzoneu u tom pogledu.
I izgleda da, iako je class based(character based) da vise istih charactera moze biti u istom timu.
Potpuni crossplay PS-PC-Xbox i na PC i Xbox se ne e zahtijevati pravljenje PSN accounta.
Ovaj cinematic short je PREJEBEN. Edit: PREJEBEN. Edit 2: pogledao jos jednom. Kakav friški vizualni stil. Limun.
Da, izgleda dosta slicno Apexu, pitanje je hoce li likovi sa kojima se igra biti zanimljivi za gameplay…Apex je po tom pitanju trenutno nedodirljiv i ovo je osjetljiv žanr gdje uzveliku ponudu masu novih igara otiđe u zaborav.
Ne djeluje mi ko neki must play, i art style mi je li-la.
Po viđenom me ne vuče previše, al svakak treba prvo probat. Valjda će imat neku betu.
stitrek evo malo dubljeg pogleda od trailera iz perspektive igraca, novinara i YTubera , snimka sa Alpha Testa
Kill/loot gameplay sa raznim abillityjima. Fora zvuči i da možeš na kraju pobiti svoj tim i uzeti sav loot za sebe
(Iz ovog gameplaya je jos ocitije da je dosta slicno Apexu
Edit: Brijac daaaa
Sve je to lijepo i krasno ali ukupni feel igre mi je bezdušan naspram Apexa, likovi u igri su isto bez neke osobnosti i izricaja…team-feel je kao da je neki turbo-AI radio igru…
stitrek team feel?
Jel se zna oce biti f2p?
somethingwrong team feel?
Da, doživljaj suigraca i likova koji imaju raznoliku osobnost i nekakav dijalog, Apex to odrađuje odlicno i razliciti likovi se nadopunjuju u gameplayu sa raznim ability-ma, Marathon ima odlican gameplay ali taj "fun" faktor nedostaje u usporedbi sa Apexom.
escoban ne još, baš sam pokušao upratiti jel se igdje spominje.
Evo još detalja: ima 6 fakcija, postoje contracti za fakcije igra se u timovima od 3, oružja imaju razne modifikacije koje, kako je opisano, pozitivno mijenjaju ponasanje oruzja ili igrača koji koristi oružje. Igrači/limovi imaju razne team based i dolo based abbilityje. Aktivni weather i day/night system ako sam dobro vidio. Puno više u videu DrLupa sa Alpha Testa
Računaj 40€ plus ostale điđe miđe. Spomenuli su sezonsku priču i aktivnosti tako da možeš računati da će te guliti u najmanju ruku jednako kao i u D2 što se mikrotransakcija tiče.
Problem je po meni što su igru počeli raditi tko zna prije kad, kad su extraction shooteri bili na vrhuncu slave dok sada više nije tako tako da ovo može ili jako dobro proći ili jako loše
escoban Jel se zna oce biti f2p?
Pa da sony ne moze ubirat ps+, nema sanse. Mozda bude 40€ no s obzirom da se radi o bungieju, sumnjam.
Po trailerima mi se cinilo kao jos jedan genericni na desetke puta vidjen drlog, ali gameplay izgleda ipak puno bolje od trailera. No kad se igra ovoliko hajpa ocekujes da ce se isporucit nesto puno vise od ovoga. Trziste je prezasiceno ovim tipom igara i to jako dobrim, jedina je razlika sta ova izgleda svjezije. Zasad zaobilazenje.
Nisam mogao pogledati cijeli reveal no sjećam se da taman prije samog reveala su govorili da se priča nastavlja na temeljima originalne trilogije? Znači nije reboot? Stvarno se nadam da nije, jer je backstory trilogije bio insane!
EDIT: ispravljanje gramatike