Ok. Nakon 15-ak sati i nekih 25 uspješnih i valjda 75 neuspješnih extractiona, mogu potvrditi da je igra jako dobra.
Nikako nije nešto u čemu se osjećam kao kod kuće, jer nikad nisam bio primarno pvp igrač. A pogotovo u ovakvom tipu igre gdje sve s čim si ušao u meč ili osvojio u meču, izuzetno lako izgubiš.
No, unatoč tome, iznimno je zabavna. Mislim da je balans trajanja partije i traženja zadataka (ugovora) dobro pogođen. Sreo sam i dosta dobre ekipe koja je voljna pomoći oko zadataka i snalaženja na mapi.
Glazba, art style i atmosfera su zbilja drugačiji od većine stvari koje sam vidio i baš mi pašu.
Probao sve klase (shellove) i dosta se razlikuju po načinu igre. Svaka donosi svoj sistem igranja i doprinosi timskoj dinamici.
Oružja, napucavanje i kretanje su fantastični.
Ono što ne paše, barem u početku, je ogroman broj različitih, a sličnih, itema. Također i pregršt menija, codexa, nagrada. Baš ima puno toga za pratiti. U početku te ubije količina informacija, ali se na kraju navikneš.
Uglavnom, mogu shvatiti da je početak igre malo overwhelming za neke. Mogu shvatiti da nekome ne paše art style. Mogu shvatiti i da ovaj žanr nije za nekog. Ali ako se izbace ti elementi koji u biti govore da nešto nije "your cup of tea", igra je zbilja jako dobra. Baš se guštam.