odigrao od jučer par sati i kaj ja znam, nije katastrofa, gunplay je top i to izvlači igru, ali problemi su očigledni i veliki, ne znam imaju li dovoljno vremena da isporuče poboljšanja prije nego ekipa ode dalje
astetika mi je na papiru top, ali oni su ju zakucali na 100 od 100 na zubčaniku i to je jedan vizualni kaos sad, sve se stapa, sve je jednako iako je sve drugačije u bojama, užas prepoznat što se događa po interijerima, većinom skužim protivnički team ili botove po zvuku ili kad me prvi put pogode
AI je katastrofa, dolazim nakon nekoliko mjeseci Arc Raidersa i to ko da nije ista industrija
UI je katastrofa, način na koji je označen loot je glup ko stup, nakon sati igranja će se ljudi napamet naučit slikice i skužit što je što, ali u startu je iritantno, nepregledno, komplicirano, svako otvaranje i pregled loota mi treba puno vremena jer pojma nemam što je to i za što koristi
mape su bezveze, navodno ubrzo dolaze nove i neka mole boga da su genijalne jer ovo je loše, pogotovo uz odabranu astetiku
ali najveći problem je sam extraction shooter žanr jer osim njegovog sukusa nisu ponudili ništa novo ili dodatno, proximity chat ne koristi skoro nitko, mikrofon u timovima ne koristi skoro niko, ako nemaš svoju ekipu osuđen si predviđat što će ovi radit i trčat uz njih, uđeš u run, lootaš, eventualno nešto pucaš i ideš na extract, navodno postoji nešto ko boss fightevi ako duže traje run, ja vidio nisam nijednog do sad
nakon Arc Raidersa doći ovdje mislim da je skoro pa nemoguće