Assassin’s Creed Mirage dobio je gameplay prikaz. Izlazi u listopadu
Na PlayStation Showcase prezentaciji Ubisoft je debitirao s prvim pravim prikazom nadolazećeg Assassin’s Creed Miragea.
Na PlayStation Showcase prezentaciji Ubisoft je debitirao s prvim pravim prikazom nadolazećeg Assassin’s Creed Miragea.
Gledajući trailer došlo mi da se ispovraćam od deja vua.
Ovo je trebao biti još jedan standalone DLC za Valhallu, ali je Ubisoft iz nekog razloga pretvorio u punokrvni nastavak.
Vjerojatno jedina igra koju cu odigrat od ovih danas prikazanih
Nemate što čekati. Ass je 303kn na Sancti s MultiplusCard popustom.
Volim ih ali, brate, stalno isti vrag. Totalna hiperprodukcija.
Izgleda OK no teško je reći po traileru u kojoj mjeri je sličan kao prethodni nastavci. Samo da ne bude 1000 collectiblesa, da naprave manju mapu s više akcije bit će super. Koliko god je Valhalla bila super, ipak su otišli previše u širinu.
Hiperprodukcija s AC-om je stala. Valhalla je izašla 2020.
I igre su se mijenjale. Defitnivno nisu ostale iste. Čak su se i previše mijenjale. Postajale prevelike, predugačke, prezamorne. Što je najčešća kritika za Valhallu. Mirage bi trebao biti povratak u formu i ono što smo prvenstveno zavoljeli.
Neznam, opet su mi igre draže koje imaju trajnost ko valhalla, nego ko prvi assassins creed.
Prvi ac na ps3 sam platio 60€, a prešao ga za 14 sati. (Onda još nisu ni ng+ imali, znači 0 replay value). Valhallu sam isto toliko platio, a igra mi pružila 140 sati zabave.
Ja imam neku svoju računicu, kad mi se igra isplati uzeti.
1€ =1 sat
Ako igru platim recimo po ponuj cijeni od 70€, onda me bar 70 sati mora držati za ekranom. Inače se nije isplatila.
Ako igraš igre s tom logikom, MMO-ovi su savršena roba za tebe. Dosta ih je i free-to-play, imaš besplatnog igranja sigurno cca 100 sati prije nego li naletiš na neka ograničenja. Omjer uloženog i dobivenog je genijalan.
Tzereen Mirage bi trebao biti povratak u formu i ono što smo prvenstveno zavoljeli.
Mirage je igra posvećena obljetnici serijala i nešto da popune pipeline prije dolaska next-gen AC-a koji će vrlo vjerojatno biti nadogradnja na formulu Origins / Odiseja / Valhalla