Poljećemo za manje od 24 sata
Danas u 22 sata je PlayStation Showcase. Kojim novim igrama i nastavcima se veselite? Što očekujete od Sonyja?
- Uređivano
Koje su šanse da ne objave game play Spider-Man 2?
Moje želje su slijedeće:
Spider-Man 2 gameplay i datum
Silent Hill 2 gameplay
Nova igra od Corya (novi IP)
Nova igra od Bluepoint
Nova igra od Bend Studio
MGS 3 remake
Gameplay od TLOU mp
Bloodborne patch za PS5 ili nastavak
FF VII Rebirth novi trailer
Ovo ću staviti na kraj jer znam da su šanse nikakve (tek je prije pola godine ili više je izašla anketa). Nešto vezano za Legacy of Kain serijal.
- Uređivano
resident_evil bit će Spiderman-Man 2 gameplay jer igra izlazi u rujnu ili listopadu.
BTW; očekujem da mi sin spava da mogu gledati konferenciju. Sve drugo ste napisali. MGS 3 remake je siguran, kao i najava Bloodbornea za PS5 i PC. Nekih želja nemam. Siguran sam da će i FFXVI demo biti odmah večeras dostupan.
Ne očekujem niš, u to vrijeme gledam Grand Designs
- Uređivano
Cu budem na poslu
Ali garantujem, provereno
Novi Uncharted
Bend studio ce predstavi novu igru koja ce naravno biti Syphon filter.
Nova Castlevania
Astrobot VR
Najbolji Final fantasy dobija remake….znaci FF9 remake.
Pragmata trailer.
Insomniac VR igra, samo teaser.
Ovo su provereni podaci, 100% pouzdani izvor.
Bas ono 100%
Ah da zaboravio sam.
Twisted metal novi i emulacija PS3 igara.
Ocekujem da cemo zavrsiti brod da dodem prije doma pa cu gledati a posto su me zajebali vec sto ti ja znam koliko godina unatrag sa konferencijama ne ocekujem nista
Očekujem napokon nešto vrijedno gledanja kao što su drugi naveli, ali duboko u sebi se bojim da će opet biti loše kao i zadnjih 5-6 evenata.
- Uređivano
Kada je zadnji put izašla neka dobra FPS igra ?? Očekivano ništa ko uobičajeno ..
EA Sports FC 
HideooKoojima Kada je zadnji put izašla neka dobra FPS igra ?
Jučer!
Čudi me da Sony ne vidi da im je sad prilika za remake/reboot Killzone ili Resistance serijala.
HideooKoojima 2020. je izasla jedna od najboljih ikada, opcenito, ne samo od FPS igara
Spiderman 2!
AbelKOsMos Mislis FFX
Oce biti chat room za prezentaciju?
- Uređivano
Odlična glazba u pozadini.