doctorfreak Mozemo se sprdat kolko hocemo…ali na youtubu službenom eurosong kanalu su stavljali današnje pjesme doslovno live.. Hrvatska vec ima 50k pregleda i najgledanija je pjesme večeri… Idite na youtube ako ne vjerujete xD
Fenix Komentator je govorio nešto da je pjevač prehlađen. Nadam se da će ae diskvalificirat u finalu. 🥀 u guzice
Nightyx Fenix to sam i ja skontao, promukao mu je glas, totalno nije zvucao kao inace, pa nisam bio siguran jel u pitanju neka prehlada, cuga, bijelo ili trema,
Picek Dobri su bili dečki. Iako ne znam jel bila u pitanju trema ili prehlda pa je Prlji glas na momente zadrhtao, ali dobro su odradili nastup. Svakako sam za to da se u finalu ubace i rojžice no sumnjam, mislim da će ići ziheraški kao i na jučerašnjem nastupu.
TITANXIS Kad je feštal svih ovih dana i imali su nastupe u Londonskim klubovima i ode tada glas ko niš ali imat će Prlja snage za još jednu bitku onu pravu.
herc Let 3 lansirao NFT https://www.bug.hr/zabava/let3-prije-nastupa-na-euroviziji-lansirao-liniju-nft-a-33329 Oni su odlični za ovakav Eurosong, pogotovo ovakav kakav je unazad 10 god!
TITANXIS Mama kupila traktora ŠČ. HRT1: Današnja emisija "Kod nas doma". TEMA: Let 3 i Eurosong Bilo zanimljivo poslušat komentatore a ujedno goste emisije te intervjui sa Letovcima.
TITANXIS Ovo se baš dobro poklopilo. Sve prijavljene na Eurosong Republike bivše Juge su upale u finale. Kraljevina Srba Hrvata i Slovenaca 😆
Raziel Listam net od dosade i izađe mi youtube link ovog takmičenja, ulazim u link i na prvoj sceni vidim nekog crnca travestita pod imenom Mercedes Benz (Hitler se okreće u grobu) i najdeblju plesačicu koju sam u svom životu vidio pokrivenu duginim bojama. Nisam mogao izdržati duže od 10 sekundi. Zar je ovo takmičenje postalo ovoliko loše?
herc Raziel Zar je ovo takmičenje postalo ovoliko loše? Nažalost, je i to odavno! To odavno nema veze s glazbom, nego s degeneričnim (u punom smislu te riječi) sranjima!
Picek herc s tim da bih rekao da je ove godine još i dobro u odnosu na to što je sve nastupalo prošlih godina.
Zero Fenix Da, vidim da na njihovoj stranici i nisu najbolje primili kad su se svukli u gaće. A kad na scenu dođe bradata "žena" ili polugoli debeli trans, onda sve 5, treba nam više toga, to je hrabrost.🙄
yakuza_stinger Zato i kažem, ovaj politički odron od showa treba zabiberit onako na najjače, a bilo bi idealno da to Let 3 napravi. Recimo nešto slično u Rammstein stilu da izvuku plastični penis i "posvršavaju" po publici.. iako, publici bi se valjda svidjelo.
Loki Znači, Let 3, doslovno sekundu i pol u fokusu i onda maknuli kameru s njih. A bili doslovno pristojni.
TITANXIS Volio bih da budu Letovci među prvih 3 a kamo sreće da pobjede. Ovaj Eurosong bit će najneizvjesniji do sada.