Apsurdno je koliko su me zadnjih godina Disney i Netflix počeli bacati u desno s otporom koji su mi izazvali prema umjetno i na silu umetnutim LGBTIQ elementima. Maltene sam postao desničar koliko je to gnjusno i neorganski ubacivano u zadnje vrijeme. Fakat se slažem da je to počelo izazivati revolt kod svih već koliko su se loše počeli pisati scenariji.
Ali eto, zahvaljujući ovakvim komentarima se lijepo i ugodno vraćam na lijevu stranu gdje podržavam raznolikost, diverzifikaciju i slobodu.
Koji vam kurac smeta Nemo i haljina i nokti. Urban isto šminka i nokte i oči i nosi haljine pa nikom ništa.
Kužio bih da kenjate možda protiv degutantnih stvari. Možda gole guzice u Španjolskoj izvedbi. Ali s druge strane masturbirate na Gruziju i Stellar Blade (Eve u srcu).
Kužio bih da kenjate po Engleskoj koja je stvarno imala nulu od pjesme i nulu od degutantnog nastupa. Što se i vidjelo po bodovima. (Iako je tu i Brexit kumovao).
Ali koji kurac vam smeta mali Nemo koji je fakat odradio svoju pjesmicu najnormalnije. Jednostavan, a opet atraktivan nastup na zvrku. Baš efektno. Glas ko anđeo. Mijenja dionice i stilove lakše nego ja obleku na Eve.
A Irkinja je tek prava umjetnica. Isto iskombinirala par žanrova ko od šale, a do izražaja joj dolazi i njeno glazbeno i kazališno obrazovanje. Ali ne. Ona je pokvarena sotonistica, sram ju bilo.