TITANXIS yakuza_stinger Ova iz Italije je bezveze. bila cura kod nas nedavno, gostovala je u zvijezde pjevaju. manje više ima dobrih komada na eurosongu. armenijka mi prva pada na pamet pa gruzija, grkinja. ali jebiga ovo je izbor pjesme a ne miss universe
TITANXIS ThomasAAnderson u povijesti je svašta bilo i onda po tom nebi trebali nastupati ni ovi šta drito ulaze.
pravednik ThomasAAnderson Pa da. Ako neće Izrael onda bu Švicarska. Ajde nemojte ga srati, kakav ukus vi imate? Ne hvalim našega ali je 10x iznad ovih odrona. @Fenix Dakle lik koji se okreće na stolu ti je favorit? Izrael bar ima pičku i pesmu.
TITANXIS pravednik puno je tu stvari koje neznamo. izrael ne vole muslimani i općenito židove odavno i tu mržnju prebacuju na ostatak svijeta. nije to sad samo ovaj slučaj sad sa palestinom. kako je Thomas naveo to traje i dulje od toga ali sami znamo da eurosong nije mjesto ni vrijeme za politiku. uživajmo u pjesmi jer samo je ona bitna.
Tzereen Super mi je Baby lazanja. Etno cro folk Rammstein za mase. Hrvat u meni želi da pobjedi. Ali, realno su mi od njega bolji Irska, Francuska i Švicarska.
yakuza_stinger Ne znam.. kad vidim baby lasagnin nastup i kak to izgleda, vidim jedan meteor koji leti iznad neba ispod kojeg laju psići u obliku nastupa ostalih država.