Picek
Joj dobro sad. Postoji nauka i biologija.
Pedera je bilo da ali danas se želi prikazat i nametnut da svi moramo biti pederi, lezbijke i transgenderi ili neki prijelazni oblici. Iskaču iz paštete.
Da je bilo toliko njih od postanka svijeta nit bi bilo živina niti nas. Izumrli bi.
Koliko znam umjetna oplodnja u nekim posteljicama bez tijela nije moguća ko na filmu.
Zato se nek ščilaju sa tim NWO propaganda glupostima. 100 puta smo prešli da je nepotrebno ikakvo isticanje, parade i metanje na sve strane.
Nit su zakinuti nit potlačeni. Imaju veća prava nego ja i ti zajedno. Dođe mi da se lažno proglasim pederom ili nekom životinjom (npr. konj) pa ću to koristit za napredovanja poslovno a privatno da podjebavam sve oko sebe.
Kikiller slažem se.
Pravi peder je prije svega gospodin koji drži do izgleda, higijene i fitnessa. Pravi peder nikad neće obuć dugine boje, one kapice sa gumenim rogovima i kurčekima pa se tako sramotit po trgu. Pravi peder može živjet pored tebe a to nikad nećeš saznati.
Ako se za išta borim i podržavam onda je to povratak pravih pedera. Bili su muži prije svega nebitno što vole pišu. Danas su to neki estrogen filled prištavi balavci napušeni ko dimnjak.