Fenix Pojeo čovjek pozornicu Tzereen pjesma je super, svira mi već tjednima na Spotify, ali uparena s koregrafijom mi je baš scary. Prejako
Tzereen Slovenka je baš umjetnica. I pjesma joj je takva. Drugačija, snažna. Karakterna. A Finska mi je uz Island najgora trenutno. Postoji zajebancija i postoji bezveze. Ovo je bezveze. Meni.
Tzereen fensisuperstar Englez je bio bezveze. Glupa pjesma, loš nastup. Ali se ni ne natječe večeras.
fensisuperstar Tzereen pa da jer automatski prolazi. Imao je nastup, stoga treba isto i njih staviti u isti koš. Ali na kraju dana bitno da ti se ne sviđa. :-D
TITANXIS ode nam srbija, slovenija odosmo i mi, žao mi kaj australija nije ušla a baš mi je simpa crnkinja bila
yakuza_stinger U ovoj paradi poluprosječnih plagijata eurobeata 90ih C kategorije i raznih vonabi Vesni Pisarović/Beyonce za sirotinju, trebalo je moć pozvat svih 17 zemalja na svoj koncert i natjerat ih da plešu kao jedno. Svaka čast Baby Lasagni. Više ne mora ništa ni napravit.
Picek Baby Lasagna bolji od svih ostalih što se vidlo i po reakcijama publike, Rekao bih da čovjek nije imao natjecateljski nastup već mini koncert u dvorani punoj obožavatelja.