sandmancro renda mislim da to uopce nije bitno…takvu akviziciju je vjerojatno radil MS a ne xbox divizija….
prayer Microsoft je sebi dao novce da napravi akviziciju i sada pošto im nije prošla Microsoft mora vratiti sebi te iste novce nazad. Koje su to mentalne gimnastike
Brijac Ekipa, čuo sam se s Masterom nakon ove vijesti koja ga je shrvala pa mi je proslijedio par uradaka da podijelim s vama: Također, pozdravlja PS ekipu na ovaj veliki dan i tjera Xbox ekipu negdje gdje ne smijem reći da ne letim kao i on 😆
Fenix renda ljudi smo. Kad bi se ispričao što nam je psovao rodbinu i kada bi obećao da će biti dobar, dopustilo bi mu se sudjelovanje s drugog acca. Ali sumnjam da ima disciplinu poput dragog nam drugog povratnika Brijac eto, case closed 🔒
Brijac Rekao mi je da i nije banan da bi danas dobio ban jer bi od euforije poslao sve redom u tri lepe 😆
Flipper Brijac Rekao mi je da i nije banan da bi danas dobio ban jer bi od euforije poslao sve redom u tri lepe Reci mu nek se jebe. Xbox će sve pobijediti na kraju.
Brijac Fenix Kad bi se ispričao što nam je psovao rodbinu Ako ti se da ulazit u to, čujem se s njim često pa mi se ne čini kao lik da bi nekom psovao mater ili slično, šta je tu točno bilo, kome je što psovao? Je li to na forumu bilo ili? Ako ne želiš ulazit u to nije problem.
wooddiebone Brijac pa mi se ne čini kao lik da bi nekom psovao mater Ako nisi PS fanboy onda nisi osoba nego xdečkić. Tak da ti se dobro čini. Nebi on nikome psovao mater. 🤣🤣🤣
chono @renda financije se ne pretacu na diviziju za kupnju, ovo radi Microsoft, a ne Xbox division. Na svim sluzbenim priopcenjima stoji Microsoft kao maticna kompanija. Isto kao sto studije kupuje Sony, a ne Sony Interactive Entertainment. Divizija upravlja robnom markom Xbox i popratnim igrama.