• Gaming Vijesti
  • Pedro Pascal se ne boji Joelove sudbine u drugoj sezoni The Last of Usa, ali ne zna hoće li serija vjerno pratiti igru

Pročitaj na portalu
Članak

Pedro Pascal se ne boji Joelove sudbine u drugoj sezoni The Last of Usa, ali ne zna hoće li serija vjerno pratiti igru

Prva sezona The Last of Us serije prilično vjerno je pokrila događaje iz igre, što joj je u jednu ruku omogućilo visoku 8.9 ocjenu na IMDB-u, a sve se doima da će istim putem Neil Druckmann i Craig Mazin krenuti s narednim sezonama koja će popratiti radnju iz Part II.

Negdje sam pročitao da dobiva $600 000 po epizodi, dok Bella dobiva negdje deset puta manje. Nije ni čudo da će ga se pokušati riješiti čim prije.: p

Budimo realni… nije prvi put da netko ubije lika kojeg glumi Pedro Pascal.
    A nije…

Ni zadnji 😃

Zero Sta je i logicno, Pedro je trenutno jedan od trazeniji glumaca , dok je Bella nebitni fanfavorit side lik bila u GOTu

escoban I 25 godina iskustva. Slažem se da postoje razlozi za disparitet, ali poanta je zapravo da je u prosjeku bolje plaćen u odnosu na druge serije (makar ima i bolje plaćenih glumaca, naravno) i da će po pitanju produkcije uštedjeti.

S druge strane, ostaje i pitanje koliko će serija opstati nakon što maknu Pedra. Realno, bez obzira na to koliko mi je TLOU2 kao igra dobra, ono najbolje od scenarija su već ispucali i sumnjam da može ići prema nečemu boljem. Možda me opovrgnu, ali ruku na srce i prva sezona je imala svojih problema i u globalu propustili su poentirati na prednostima (ili manama, kako već tko na to gledao) drugog medija i boljoj razradi likova i scenarija.

Zero u seriji se jedva skužilo da je svijet zaražen zombijima, premalo je prostora pruženo razradi odnosa između dva glavna lika itd. Sve skupa dosta solidno (posebice ako se uzmu u obzir dosadašnje gaming ekranizacije), no igra je jednostavno kudikamo bolje iskustvo.