Nema Eura na Storu, a nema ni u novcaniku
Prošlo je 100 dana. Eura još nema na PlayStation Storeu
- Uređivano
Možda svaki dan otkucaju cijenu u eurima za jednu igru pa zato prelazak na "novu" valutu tako dugo traje?
Smjesno jel ko proba pisat pssupportu za ovu temu?
- Uređivano
Jel možete Vi kao neki renomirani gamerski forum u našoj prčiji od države,nekim priopćenjem reagirati prema tim nesposobnjakovićima?Nemam HR PSN račun,ali ne mogu kupovat niti sa svojim UK računom preko kartice,a do kraja 2022.god je bilo moguće.Ostaju samo šugavi bonovi sa provizijama.
Bez zajebancije, ovo je stvarno sramota.
Bas sramota! Trebalo bi ih dati na TV pa da barem netko nadrapa. Mogu si samo zamisliti sto bi do sada bilo da, recimo, jedan lokalni ducancic ili kafic nije prebacio cijene u euro :/
Ja sam na strani Sonya, za par tisuca kupaca od kojih je vecina presla na bonove nema smisla ulagat u promjenu valute. Vise ce ih jadne kostat promjena nego sta su zaradili u Hrvatskoj od uvodenja psna.Mozemo mi tako do sljedeceg veceg updatea cijelog storea, kad izade ps6 cc 2030.
Fala luleku nemam takih problema kad niš ne kupujem nit sam pretplatnik kod njih, osim freeova i demoa koje katkad kupim za 0 kunoeura. Ako do sad nisu to riješili vjerojatno nit neće jer to je tehnički brzo izvedivo. Prčija smo za njih.
Evo linka
Nikakve provizije a bon se dobije isti tren na mail.
Bez problema i dalje kupujem.
Pa zar se više igre ne mogu kupiti karticom?
prayer Mogu jedino ako na svojoj kartici imaš virtualnu valutu koja se zove kuna. Kao što u članku piše, to ti je nešto kao v bucksi u Fortniteu, egzistira isključivo online. Naravno, Sony kao lokalpatriot i čuvar tradicije svega hrvatskog očekivano je preuzeo hvalevrijednu ulogu zaštitnika kune te u bližoj budućnosti možemo očekivati da Milanović odlikuje Jima Ryana Veleredom kralja Tomislava s lentom i Velikom Danicom.
[deleted]
Dok god ide free ps + ja se ne zalim
main acc mi US, godinama kupujem bonove i to je to….prekinite dramiti
Kakva slučajnost. Ni ja već 100 dana nisam potrošio ni centa na Storeu. ¯\_ (ツ)_/¯
Prošli petak institucije ove države konačno su prešle na euro. Za to im je trebalo nešto više od 3 mjeseca. Zašto onda biti nezadovoljan sonyem?
Te budale neće stavit uopće dvojne cijene sve mi se čini. Očekivam promjene na euro tamo 01.01.2024.