[deleted]
Jedina zamjerka je cekanje 2 mjeseca na release, deluxe edition je preorderan.
Jedina zamjerka je cekanje 2 mjeseca na release, deluxe edition je preorderan.
Znaci igra je odlicna to se vidi ali ja nisan onaj koji ce ovo igrati godinama za mene je ovo igra koju cu zavrsiti izgustati se i to je to pa tu dolazim do problema. Prosle godine san uzeo D3 i igrao ga dosta pa mi sad ovo izgleda koda igran istu stvar nije me beta zadzala za ekranom ko neke od vas.
Heat Druid je loš.
Zavisi koliko imaš geara
Jel ima predatornih mikrotransakcija ili se to planira ubaciti nakon kaj reviewovi izađu?
wooddiebone Jel ima predatornih mikrotransakcija ili se to planira ubaciti nakon kaj reviewovi izađu?
Utjecat će loše na Microsoft ako prođe merger tako da ne vjerujem da će biti PTW jedno 6 mjeseci
Dosta stvari mi se svidja, dosta ne. Napominjem da sam igrao na Xbox series X pa sigurbo postoje neke razlike u odnosu na pc. Rubber banding mi je bio veliki problem, ali to cu pripisat beti pa necu dalje vise spominjat. Isto napominjem da je sve nevezano uz tehnicke karakteristike subjektivnog karaktera.
Plus:
Minus:
Ima tu jos hrpa toga, al ukratko to mi se najvise svidjelo ili smetalo.
wooddiebone ne bi ih uopće trebalo biti. Očekujem samo prekrasnu kozmetiku koja će te motivirati da kupiš, ali ostalo ne. Igra košta punu cijenu te se po tome razlikuje od Diablo Immortal.
Zavrsila beta i vec mi fali… kupujem sigurno, jer ovo mi je najjaci naslov koji ce izaci ove godine. Beta kao beta, potegla puno repova za sobom, ali posluzila je svrsi.
Ono sto mi se svidjelo:
Nedostaci u beti:
Igra je ne igriva. Znaci pokrenem igru i cim uvoza svijet crash. Jedva nekako do 13 lvl nagurao .
Diablo 3 2r immortal se vrte normalno kao i ostale igre.
Bre diablo 4 je dosadna igra .
esse kako znas da je dosadna ako ti je bila neigriva
biver Nema Diablo feelinga
fensisuperstar Nema Diablo atmosferu
Htio sam uzeti day one, ali nakon ovoga (i još nekih stvari)… Budem vidio.
fensisuperstar Ima Lost Ark atmosferu.