• Gaming Vijesti
  • Pogledajte direktne usporedbe Counter-Strikea 2 s Global Offensiveom

Pročitaj na portalu
Članak

Pogledajte direktne usporedbe Counter-Strikea 2 s Global Offensiveom

Odmah nakon otkrivanja Counter-Strikea 2, Valve je pozvao igrače u beta testiranje. Zasad je ono zatvoreno za jednu manju skupinu igrača, pozivnice se dijele isključivo kroz Counter-Strike: Global Offensive, a neki od sretnika odlučili su napraviti direktne usporedbe obiju igara.

Animacije i modeli oružja su debelo downgradeani.

LMG belt lebdi u zraku kod reloada, MAC-10 sa zatvorenim boltom?

S obzirom da se radi doslovno samo o portu na Source 2, ovo je trebalo bit puno bolje.

Meni to i dalje izgleda dvije generacije iza, probao sam cs go igrat i brze bolje izbrisao, zastarjelo ko da je igra iz mog djetinjstva.

biver Grafika je zadnja stvar zbog koje se igra CS.

To je vrhunski timski kompetitivni FPS.

Dok većini drugih FPS-a ( čast iznimkama) popularnost padne nakon par godina ili se ugase, CS i nakon više od 20 godina broji oko milijun aktivnih igrača dnevno.

Stotine tisuća ljudi na Twitchu prate PRO ligu i pune dvorane u Kolnu, Katowicama itd.

Drugi mogu samo sanjati o tome da imaju takav community i takvu popularnost.

Nije to bez razloga.

StarFox_N Nisam na grafiku samo mislio iako je i ona podosta upitna da. Mehanika igre mi je problem, to je toliko drveno i zastarjelo da se nisam zabavio iskreno duze od 20 minuta. Probao sam da vidim cemu toliki hype svih ovih godina i iskreno jos uvijek ne znam. Jedino su mi fora asimetricne mape u odnosu na modernije shootere.