Tuhy Kao da odustaneš od Dark Soulsa dok nisi došo u central hub jer nemaš nikakvog oružja, skillova i nema likova ni priče.
Kakve to droge kod tebe ima, jesi ti stvarno isa staviti Dark Souls za usporedbu sa ovom igrom?
Tuhy Nitko ne tvrdi da je Atlas Fallen neka izvanserijska igra
Pa znamo da to nitko ne tvrdi osim tebe, cilo vrime se i pise jer se pokusava viditi koji ti je kurac i zasto tvrdis da jest.
Da ti objasnim kako to funkcionira izađe igra nekad prije nje izađu recenzije nekad jako blizu izlaska jer i sami znaju da je igra govno pa nedaju recenzije prije da uspiju sto vise ljudi zajebati kao sto je to napravio Atlas Fallen.
Onda na internet stranici metacritic se pokupe sve recenzije i dobije se neka ocijena. Recimo ova igra je govno i ima 6/10. To znaci da nije dobila od svih 10/10 a od jednog lika koji nije dosa do pustinje 6/10 i onda se samo njegova recenzija pogleda. Znaci generalno igra je govno. I onda to govno probas i vidis a ha bili su i pravu govno je netribam je igrati.
Imas recimo igru Mortal Shell od koje je Atlas kopira foru sa shellom ona ti je recimo 7/10 cak i 7.5/10 znaci nije najbolja ali je dobra i onda je probas i odma je dobra nemoras igrati 2 sata i traziti magicnu pustinju di je sve bolje.
Imas recimo i Witcher 3 koji je top igra 10/10 ali nažalost nije moj đir proba san je igrati ali ponavljam nije mi moj đir i nije mi legla ali i sam vidin da je igra top i vidin zasto se ljudima sviđa ne recimo ne dolazimi na pamet blatiti igru.
I na kraju Atlas Fallen je stvarno govno od igre