seizure91 Mora da im je pao broj korisnika, meni je PS plus istekao prije 2 i pol mjeseca nakon dugo godina pretplate, ma ne dam više pare kad su igre uglavnom za k
HideooKoojima Matador Taman i ja razmišljam i odustao nedam im 20.83 $ , zar nisu mogli zaokružiti ..
ibor4you Upgrejdo na extra za 30ak kn, vrijedi 54 dana. Taman da odigram ono što mi je bilo na piku. A ako ne proradi kupovina na storeu do tada, Sony časti svaki idući mj. gratis. Pa onda bolje da me časte extrom nego običnim plusom 😃
ibor4you Kikiller Drug ne možeš kartično. Moraš kupiti psn bonove, ako si na to mislio. Ako imaš u walletu a ne da ti, onda ne bih znao što je.
Kikiller ibor4you Mislio sam karticom al sad kad potvrđuješ onda je jasno da nije samo meni error nego je svima zbog eur/kn. Thanks!
Zero Kikiller Čekaj, ti su stvarno prespavao čitav rant i negodovanja zbog aljkavosti Sonyja oko tranzicije na euro i plaćanja na HR PSN-u? Imaš bonove na svakoj boljoj trafici, da.
LokiTina15 Xbox Gamepass daje puno bolje igre,Atomic Hart,koja je odmah na izlasku bila besplatna u Gamepass, Resident Evil 4 remake i ostale novije igre i nađe se za puno jeftinije od ps plus pretplate.