Pročitaj na portalu
Članak

Najavljena je prva velika ekspanzija za Elden Ring

Tri dana poslije prvog rođendana Elden Ringa, developer From Software potvrdio je prvu veliku ekspanziju imena Shadow of the Erdtree.

LET'S GO BOISSS

Giphy - Rubbing Hands Disagree GIF

ibor4you Od svih firmica From radi najbolje DLC-e koji su nerijetko najbolji dio same igre. Mogu i 2 godine cekat sto se mene tice

Barem znaš da ustvari konkretno rade na ekspanziji i da će sigurno vrijediti tih nekih 15-30 eura, koliko predviđam da će koštati. A ne kao drugi da najave 6 DLC-a a svaki po sat-dva nekog sadržaja (ako i to) prije nego je igra uopće i izašla. 1 - max.2 DLC-a koja ustvari nešto i vrijede je dobitna formula koje se trebaju držati, makar s obzirom na veličinu ER ekspanzija je samo bonus za fanove.

foggy

Baš to, DLC svake njihove igre je redom imao bolje bossove i sadržaj nego sama igra (izuzev nekih u DS2) tako da imaju apsolutno povjerenje igrača, a to što im je trebalo više od godinu dana za prvi ER DLC nadam se da govori o kvaliteti nadolazećeg sardržaja, pogotovo obzirom koliko je ER puno veća igra od prethodnika.

Uglavnom, jedva čekam.

Meni je jedini problem sa dlc-om koji izade tako kasno sto se nemogu usaltati u igru, vec je zaboravim i onda mi je tesko se vratiti na igru.

Zato mi je zakon kad igru ne odigran odma nego kad dode dlc onda sve samljeti.

Jedino ako se pogodi da nema igri pa onda proci elden jos jednom i spremiti se za dlc

chono Trying to make a point, nemoj me sad ti 😃

Je, MH isto ima brutala DLC-ove koji su zapravo još jedna igra, Witcher je to isto tako odradio… Želim samo naglasiti da je velika većina industrije totalna suprotnost ovim kvalitetnim DLC-ovima.

DLC "novi proceduralni dungeoni" za mene nije DLC.

foggy ma znam, samo dodajem na listu 😁 kada se napravi tako dobar DLC, koji je ujedno i rijetkost danas, ja odmah vratim vjeru u gaming. Bas me posine u proslost u doba dobrih ekspanzija.

chono Na žalost, samo na prste brojim takve kvalitetne. I osobno me isto malo smeta kad igru pređem pa se moram vratit, teško mi se ušaltat u taj fazon nekako, tako da ustvari rijetko kada igram DLC, ali kada su tako kvalitetni kao ove koje navodimo, onda to gledam kao novu igru pa tak pristupim.

Kad je Square enix htio stavit ending FF15. u DLC……

Odigrao sam te DLC-e, mogli su komotno ostaviti igru nedovršenom i dojam bi bio isti. Eto ti ga na.

Kikiller Vrhunac sidequesta u cijeloj igri je "Bring me a Phoenix Down". Eto, i onda na takvu igru dodaju content, umjesto da su sve to skupa polili benzinom i potpalili.

Zero pa zadnje dlc-ove su na kraju otkazali tako da se moze rec da slusaju fanove.

sanzo

Ono kad fanovi mole da prestanu sa dodatnim sadržajem onda znaš koliko je sati Ha-Ha-Ha