Fico Igra koja je mogla biti rani kandidat za jednu od najboljih igara generacije. Zbog očite žurbe da se izbaci na tržište, zadnja trećina mape i priče očito su nedovršeni, zbrzani i ne drže kvalitetu nevjerojatno dobre prve dvije trećine. U kombinaciji s upitnim odlukama u dizajnu borbi, ostaje samo odličan nastavak i možda odlična igra, ali jedna koja služi kao dodatna lekcija da nekim igrama treba dati koliko god vremena je potrebno. Ne bi me čudilo da za par godina izađu izjave kako je Forbidden West žrtva utrke za izbacivanjem ekskluziva koje bi napokon pokrenule "novu" generaciju igara i opravdale izbacivanje novih konzola.
Tzereen Tuhy slažem se. Meni izuzetno pašu ti suprotni pojmovi. Prošlost/budućnost i tehnologija/priroda. I stvarno je genijalan HFW. Mislim, i HZD je bio odličan, a ovo je u skoro svemu bolje.
Nightyx Top igra, Forbidden West se nazalost utopio u hypeu elden ringa i gowa, sto je ustvari steta, jer se radi o masterpieceu. btw svaka čast na članku, pokazali ste da znate cijeniti dobru igru, koja ne smije otići prebrzo u zaborav
Raziel master_x Ajmo isto razglabat šta mislite o Elden Ringu Sadomazohizam za igrače sa sumnjivom psihopataloškom pozadinom i nagonom za samoprovjeđivanje.
Tzereen Ajde se zadržite na ovoj igri. Jel se mora uvijek napadati konkurencija? To što je ova odlična, ne znači da Elden Ring nije, i obratno.
maverick Sadomazohizam za igrače sa sumnjivom psihopataloškom pozadinom i nagonom za samoprovjeđivanje. …and i like it!
Picek Horizon FW mi je bio takav da sam ga odigrao i sad sam već zaboravio da sam igrao. Igra s vrhunskom grafikom i (barem meni) osrednjim i repetitivnim gameplayjem (bez obzira na novosti u odnosu na prethodnika) koja je pokazala što PS5 može. No bilo mi je boljih igara na kojima sam proveo više vremena i kojima se još uvijek vraćam (kao npr. Elden Ring ili GT7).
Zero Odigrao prvi dio i bio mi je čisto solidan, skupa s DLC-om. Ali s nastavkom ne žurim, ovo mi nekako može stajati na listi želja do ne znam kada, isti faktor privlačnosti kao i za Ghost of Tsushima, koji mi je također na čekanju. Guerrilla bi se IMO trebala vratiti FPS žanru, baš nedostaje nekih visokoprofilnih heavy hittera a la Killzone, pogotovo onih sa dobom kampanjom.
darkfenix Zero Guerrilla bi se IMO trebala vratiti FPS žanru, baš nedostaje nekih visokoprofilnih heavy hittera a la Killzone, pogotovo onih sa dobom kampanjom Tko bi rekao da cemo nakon zasicenja zanrom doci do ovoga, da zelimo vise FOSova,lol…ali slazem se da, trebaju se vratit Killzoneu, i treba jos pokoji visokoprofilni FPS jel ih je zaista manjak ovih dana!
member Prerazvikana osrednja igra, puno lošija od prethodnika. @Zero Pa već rade treći dio, ne trebaju nikakve potvrde, to je jasno ko dan.