• Gaming Vijesti
  • PlayStation VR 2 recenzija – Golemi generacijski iskorak za ozbiljno igranje

Pročitaj na portalu
Članak

PlayStation VR 2 recenzija – Golemi generacijski iskorak za ozbiljno igranje

Prvi PlayStation VR probio je led 2016. i, rekli bismo, već onda je bio zastario. U nastojanju da stvori VR uređaj za mase, Sony je tada napravio brojne kompromise. Move kontroleri bili su nasljeđe tehnologije s PS3, kamera nužna za praćenje u prostoru nije bila uključena u paket, žice su se petljale posvuda, međutim, najviše je na (ne)ozbiljno igranje utjecala nedostatna hardverska snaga PlayStation 4 konzole. Svejedno, prva PS VR generacija dobrom prodajom pokazala je da interes igrača postoji, a na potencijal su ukazala i neka jako dobra igraća iskustva poput Blood & Trutha, Astro Bot Rescue Missiona, Beat Sabera i drugih.

@Picek Eto user friendly je i za naočale, budeš uzimal ?

Uh, ovo zvuči fantastično. Prvi PSVR mi je bio solidno (ništa više) iskustvo, ali znači sad su odradili ogroman korak naprijed. Konačno više nije sve mutno i radi fantastično. Ako dozvoli vrijeme i financije nekada, nabavit će se. Posebno mi drago što si u Horizon reci objavio posebno "VR noge." To me grdno mučilo na prvom VR. Jedino nisam imao problema s Blood & Truthom. 🙂 Super recenzija. Bravo.

top recenzija, hvala! Jedno pitanje samo - ima Astro i sada svoju uvodnu igru kao na prvom VR-u?

4mal ne budem zasada uzimao jer me ne privlače igre koje dolaze na launchu (RE Village i GT7 sam odigrao), a i motion sickness me razvaljivao na prošlom VR-u te mislim da ovdje nebi bilo ništa drugačije.