Picek Sva sreća da postoji ova tema i da mi iskoči kad ujutro otvorim forum jer me podsjeti da treba stisnuti raketu 😂
Raziel Banuj me Fenixše.. Banuj me dok nije postala hronična ovisnost. Banuj me u ime budućnosti djece i porodice, dok nije postalo kasno.
zontra Fenix Kako je to moguće? Ja od prvog trenutka kad sam vidio tu raketu stišćem svaki dan. Isto sam na 112.
TITANXIS 🎶 Telku bum ja sebi kupil, nebum gledal, jen, dva tri, već bum gledal kaj paše mi, EF…EF…A…..🎶.
Nightyx ja zaboravim to sitnit i mos ga jebat btw jel se mogu dukati zamjeniti za pravu lovu? ili barem neki kripto? ili npr bon iz interspara ili konzuma?
Zero Nightyx Pa FFA dukati mogu samo rasti. Samo lud čovjek bi to sad išao prodavati? Uzlet je tu iza ugla.
TITANXIS Nightyx FFA dukati su ti kao dionice neke firme. Dobivaš svaki dan dividendu od 10 dukata a samo ih moraš preuzeti, pa di to ima čovječe.
Flipper Fenix može meni 10K dukata jer nisam dobio titulu za člana (prošle) godine? Doduše, nisi ni rekao kad će biti, ali eto.
Nightyx Eo neki dan fulo jednom i to čak nije da nisam bio na forumu i oslo sve u kurac, jebes take fore, admini brišite taj button