crodex Top 1 korisnika s najviše dana kontinuiranog prijavljivanja: Flipper - 931 dana Ovaj post se automatski generira svakog petka. Stavi mi NE reakciju ako želiš da te lista ignorira.
crodex Top 1 korisnika s najviše dana kontinuiranog prijavljivanja: Flipper - 938 dana Ovaj post se automatski generira svakog petka. Stavi mi NE reakciju ako želiš da te lista ignorira.
Picek Još 3 dana i bit će točno godina dana, ovo mi je jedan od većih uspjeha u životu, ide u CV svakako 🤣
crodex Top 1 korisnika s najviše dana kontinuiranog prijavljivanja: Flipper - 945 dana Ovaj post se automatski generira svakog petka. Stavi mi NE reakciju ako želiš da te lista ignorira.
crodex Top 1 korisnika s najviše dana kontinuiranog prijavljivanja: Flipper - 952 dana Ovaj post se automatski generira svakog petka. Stavi mi NE reakciju ako želiš da te lista ignorira.
crodex Top 1 korisnika s najviše dana kontinuiranog prijavljivanja: Flipper - 959 dana Ovaj post se automatski generira svakog petka. Stavi mi NE reakciju ako želiš da te lista ignorira.
crodex Top 1 korisnika s najviše dana kontinuiranog prijavljivanja: Flipper - 966 dana Ovaj post se automatski generira svakog petka. Stavi mi NE reakciju ako želiš da te lista ignorira.
crodex Top 1 korisnika s najviše dana kontinuiranog prijavljivanja: Flipper - 973 dana Ovaj post se automatski generira svakog petka. Stavi mi NE reakciju ako želiš da te lista ignorira.
Miro Pozdrav ekipa ja san Miro i evo skoro tjedan dana san vec na forumu. Usput nabijem @Fenix i njegov forum i njegovo klikanje. Dabogda vam svima struje nestalo
ThaUrban Zero Vidim sam ovo šta si napisao prije dva dana i reko - opa, zaostajem 30 dana za Zerom. Ali danas sam eto na 667
crodex Top 1 korisnika s najviše dana kontinuiranog prijavljivanja: Flipper - 980 dana Ovaj post se automatski generira svakog petka. Stavi mi NE reakciju ako želiš da te lista ignorira.
crodex Top 1 korisnika s najviše dana kontinuiranog prijavljivanja: Flipper - 987 dana Ovaj post se automatski generira svakog petka. Stavi mi NE reakciju ako želiš da te lista ignorira.
crodex Top 1 korisnika s najviše dana kontinuiranog prijavljivanja: Flipper - 994 dana Ovaj post se automatski generira svakog petka. Stavi mi NE reakciju ako želiš da te lista ignorira.
crodex Top 5 korisnika s najviše dana kontinuiranog prijavljivanja: Flipper - 999 dana Raziel - 999 dana sanzo - 998 dana TITANXIS - 998 dana Tzereen - 998 dana Ovaj post se automatski generira svakog petka. Stavi mi NE reakciju ako želiš da te lista ignorira.
Torgue crodex Top 20 korisnika s najviše dana kontinuiranog prijavljivanja: Raziel - 1006 dana Flipper - 1006 dana Torgue - 1005 dana Tzereen - 1005 dana TITANXIS - 1005 dana Brijac - 1003 dana sandidam - 998 dana renda - 997 dana Tuhy - 993 dana buz - 953 dana ZigguratVertigo - 908 dana Heat - 907 dana foggy - 879 dana klinjo - 850 dana Zero - 697 dana Genesis - 690 dana densetsu - 672 dana prayer - 640 dana DarkPunisher - 557 dana Frank - 450 dana sanzo Ja klikam još 2 dana i onda dosta 😃 Čovjek od riječi