TITANXIS Hehe, smešna tema. Kad je to tek uvedeno bilo mi malo čudno zašto se to uopće broji koliko si dana u nizu na forumu. Onda skužiš da je to ko u trgovini kad skupljaš bodove vjernosti hehe! Obavezno kliknem na raketicu evri dej! A šta ako jedan dan preskočiš bit na forumu, šta ide onda opet od nule?
Fico Ovako sve kreće. Iduće na redu je forumaški Battle Pass i onda plaćanje za emoteove flossanja. Pazite šta vam govorim.
Fenix Počastit ću vas veoma kreativnim i edukativnim videom kako (ne)znam zamijeniti metlice brisača na svom Hyundai i20 Fenix Sjebao sam i opet
Raziel Ako dosegnem 200 dana u nizu, pozivam @Fenix da otvori FFA OnlyFans nalog u kojem će nas počastiti sa nečim što već dugo vremena priželjkujemo. Ja ću biti od riječi, a nadam se i ti.
Deadwalker Nisam ni skužio do sada taj gumb gore u lijevom kutu i da to ima neku funkciju 🙃 Evo službeno jedan dan, neslužbeno da je FFA mmo igra, pitao bih se zašto to još igram nakon 10. ekspanzije.
Deadwalker Fenix sve ok, od kada je Elon složio rakete koje se vraćaju na Zemlju za ponovnu upotrebu, podržavam takve zelene prakse i na FFA forumu.
TITANXIS 100 dana u nizu kao ono prvih 100 dana vlade, ! Brzo prošlo, kao da jučer bilo a bilo bi i više jer nisam odmah počeo klikat po raketici.
Picek Znači, na forumu sam svaki dan al sam takav baksuz da koji put zaboravim stisnut raketu. Fail žešči 🤪