crodex Top 10 korisnika s najviše dana kontinuiranog prijavljivanja: Raziel - 678 dana Tzereen - 678 dana Torgue - 678 dana Flipper - 678 dana TITANXIS - 677 dana sanzo - 677 dana Brijac - 675 dana sandidam - 671 dana renda - 669 dana Tuhy - 666 dana Ovaj post se automatski generira svakog petka. Stavi mi NE reakciju ako želiš da te lista ignorira.
crodex Top 10 korisnika s najviše dana kontinuiranog prijavljivanja: Flipper - 686 dana Raziel - 685 dana Tzereen - 685 dana Torgue - 685 dana TITANXIS - 684 dana sanzo - 684 dana Brijac - 682 dana sandidam - 677 dana renda - 677 dana Tuhy - 673 dana Ovaj post se automatski generira svakog petka. Stavi mi NE reakciju ako želiš da te lista ignorira.
Fenix Genesis znas da sam pod stresom da nekoga ne zajebem. Za veliki update foruma i portala mi treba taman dan downtimea, tako da znate da je ovih 10orica iznad krivo za sve
Zero Jednom je bila stavljena lista top 25. Jesmo mi možda forumaši drugog reda samo zato što smo koji put zaboravili stisnuti raketu, pa sad nismo više vrijedni ni spomena? Ni Marijanska brazda nije toliko duboka kao razina mog razočaranja ovakvim tretmanom.🙁
Fenix Zero esmo mi možda forumaši drugog reda samo zato što smo koji put zaboravili stisnuti raketu, pa sad nismo više vrijedni ni spomena? jeste
Flipper Ma nas dvojica imamo isto. Evo, ako dobijem 3, a naknadno nitko ne editira moje kockice, sutra neću stisnuti raketu. 🎲 hah neću kurac.