Fenix Genesis znas da sam pod stresom da nekoga ne zajebem. Za veliki update foruma i portala mi treba taman dan downtimea, tako da znate da je ovih 10orica iznad krivo za sve
Zero Jednom je bila stavljena lista top 25. Jesmo mi možda forumaši drugog reda samo zato što smo koji put zaboravili stisnuti raketu, pa sad nismo više vrijedni ni spomena? Ni Marijanska brazda nije toliko duboka kao razina mog razočaranja ovakvim tretmanom.🙁
Fenix Zero esmo mi možda forumaši drugog reda samo zato što smo koji put zaboravili stisnuti raketu, pa sad nismo više vrijedni ni spomena? jeste
Flipper Ma nas dvojica imamo isto. Evo, ako dobijem 3, a naknadno nitko ne editira moje kockice, sutra neću stisnuti raketu. 🎲 hah neću kurac.
Heat Nakon nekog vremena nemoguće je posustati, raketa bode u oči ako nije stisnuta. Najbolje da je sakriješ, onda bi bilo iznenađenja.
Brijac ThaUrban Sakrij raketu u neku temu Treba ju sakriti u jednu od Titanaxisovih tema u kojima samo on piše.
Raziel Molim ove iz Top 50+ da se vrate u svoj ćošak i prestanu davati bilo kakve (ne)mjerodavne prijedloge.
crodex Top 10 korisnika s najviše dana kontinuiranog prijavljivanja: Flipper - 693 dana TITANXIS - 692 dana Torgue - 692 dana Raziel - 692 dana Tzereen - 692 dana sanzo - 691 dana Brijac - 689 dana renda - 684 dana sandidam - 684 dana Tuhy - 680 dana Ovaj post se automatski generira svakog petka. Stavi mi NE reakciju ako želiš da te lista ignorira.
crodex Top 10 korisnika s najviše dana kontinuiranog prijavljivanja: Flipper - 700 dana Torgue - 699 dana Raziel - 699 dana TITANXIS - 698 dana sanzo - 698 dana Tzereen - 698 dana Brijac - 697 dana renda - 691 dana sandidam - 691 dana Tuhy - 686 dana Ovaj post se automatski generira svakog petka. Stavi mi NE reakciju ako želiš da te lista ignorira.
crodex Top 10 korisnika s najviše dana kontinuiranog prijavljivanja: Flipper - 707 dana Raziel - 706 dana TITANXIS - 706 dana Tzereen - 706 dana sanzo - 706 dana Torgue - 706 dana Brijac - 703 dana renda - 698 dana sandidam - 698 dana Tuhy - 693 dana Ovaj post se automatski generira svakog petka. Stavi mi NE reakciju ako želiš da te lista ignorira.
crodex Top 10 korisnika s najviše dana kontinuiranog prijavljivanja: Raziel - 714 dana Tzereen - 713 dana Flipper - 713 dana TITANXIS - 713 dana Torgue - 713 dana sanzo - 712 dana Brijac - 710 dana renda - 705 dana sandidam - 705 dana Tuhy - 701 dana Ovaj post se automatski generira svakog petka. Stavi mi NE reakciju ako želiš da te lista ignorira.