Fenix Znam Aircash, benzinske i kioske, a zanima me koje još trgovine ih prodaju s instant digitalnom isporukom, te općenito gdje kupujete
klinjo iNovine kiosk. Kupil prije par dana da bi kupil Palace Edition za NFS. Samo da bi saznal da sam bezveze potrošil lovu na aute jer ih nisam dobil na raspolaganje već sam ih otvoril da ih mogu kupit tokom igre. Koji EA Scam. Al, da, na iNovine vam nudi bonove od. Mislim da mi je za najmanji rekla oko 5 Eura.
Soul Nije digitalno, ali vidio sam uzivo da NTL prodaje. I ne samo za sony, google i jos par također. Bas me zacudilo, nisam ocekivao da cu obicnom marketu naci policu puno takvih stvari 😛
Picek Dok na Storeu ne konvertiraju cijene, najbolja opcija je Aircash, ako ništa drugo, koliko platiš bon toliki iznos možeš i potrošiti. Ovo po dućanima su plindrali za 10kn po bonu (bon od 150kn koštao 160kn), ne znam koliko sad uzimaju u erima.
Picek Miro osim ako nisi uzimao preko neke veze teško da su bon od 150kn prodavali za 150kn s 0 kuna zarade. Ne tvrdim sto posto no čini mi se nerealnim.
Rafael https://www.sancta-domenica.hr/promotions/playstation-darovne-kartice-kupi-online-igraj-odmah Evo linka Btw ja uzimam na air cashu
Picek Vidim da se povećala ponuda opcija i da se stvarno može potrošiti uplaćeni iznos. Zadnjih bonova kojih se sijećam su oni od 150kn i 350kn što su se fizički prodavali po trgovinama i koštali su 10kn više od iznosa kojim se može raspolagati na PSN Storeu.
OverHypedG Benzinska pored mene još ima fizičke bonove, pa tu uzmem. Inače ENEBA ili igre uzmem na drugim acc, najčešće australski.