Tzereen ja još ni boss rush nisam igrao. Posudio igru rođaku kad sam je platinirao, a nije mi je još vratio. Ovaj vikend ima da mi je vrati, ili idem po nju 😡.

Dlc ću najvjerojatnije kupiti, jer želim podržati ovakvog developera.

A što se tiče photomode-a, to ću isprobavati kad žena spava 😏.

milicevic87 A što se tiče photomode-a, to ću isprobavati kad žena spava 😏.

Ili pokazi zeni sto ti se svidja pa nek se ona potrudi za jedan dobar cosplay 🙂

Kostimi i photo mode su dost dobri, al neću samo radi toga opet igrat.

Možda s vremenom, kad malo ispari iz sjećanja.

3 prelaska su bila sasvim dovoljna, Goty kandidat bez problema.

foggy nema šanse. Kad upalim stellar blade, ona već koluta očima ko centrifuga. 😅

8 dana kasnije

Danas došao photo mode. Sutra će nier dlc.

Photomode je jedan od boljih koje sam vidio u igrama. Ima hrpa opcija. Najbolja je što se može dodati do 3 izvora osvijetljenja, pa kreativnosti nema kraja. Jedino izgleda aperture, odnosno otvorenje leće ima neki bug, pa se ne može slike s bokeh-om praviti. Iako izaberem najniži aperture, i stavim fokus na Eve odmah mi i cijelu pozadinu izoštri. Kad već ne mogu slike s bokeh-om raditi, smanjio sam osvjetljenje pozadine i dodao 3 izvora osvjetljenja koje ističu Eve.

Ovo sam sad na brzinu sklepao.

Samo na brzinu probao photo mode. Nisam stigao naći shop sa Nier stvarima iz DLC

Nekih 5h sam in i stvarno odlicna igra zasad, pohvale studiju koji je prije ovoga samo radio mobilne igre 👏🏼