Stellar Blade
Stellar Blade adds new Boss Challenge mode on May 24
Evo me na trećem prolasku. Skupio 70 od 74 kostima. Još jedan trofej i platina je tu.
Fakat jebena, jebena igra.
Iako sam igru prešao 2 puta i imam 64 sata u njoj, i dalje mi se igra, pogotovo jer dolazi taj boss rush mod. A ne mogu jer sam obećao rođaku da ću mu je posuditi kad platiniram. Zauzvrat je on meni posudio ff7 rebirth.
A meni se ne igra ff7, meni se igra stellar blade
- Uređivano
I meni tak, našal sam par onih zajebanih a propustil 2-3 koje su mi praktički bile usput.
I ja sam u prvom prolazu preoro svaki dio mape (osim, kak se pokazalo, sjeverozapadni dio Grand Deserta kak spada jer sam tam fulo 2 kampa), al ostalo mi je i cca 10-11 limenki.
2-3 bez guidea stvarno teško da bih skužil. One sa zagonetkama su lagane, al da baš moram oslobodit onog robota koji će iskopat jednu… ehh…
- Uređivano
Prešao jučer. Sad da se malo slegne. Jedna od naj igara što sam igrao, baš onak dobra jako. Ima nekih sitnih minusa ali toliko su nebitni da mi se trenutno ni ne da o njima.
Imam još samo druge krajeve, možda ostavim to za kasnije - htio bih upit što bolje svu tu atmosferu i feel.
Igretina.
Evo, riješio i treći put. Platinirao. Skupljeno 71 od 74 kostima, očito moram i četvrti put pa na Eidos 9 po njih.
I ostala 4 bossa na boss challengeu od danas. Prepospan sam za dalje.