Sinoć nakon otprilike 50h završio story. Pokupio sam u prvom prelasku sve što se moglo pokupiti i sve sidemisije riješio. Zadnji boss sam dva puta igrao, da dobijem dva različita endinga. Fali mi još jedan trofej za platinu, treći ending. To ću laganini u ng+ riješiti.
Što se tiče ng+, bome sam overpowered 😅. Prvi elite naytiba pao za 5 sekundi. Nastavio na normal, vjerojatno ću prebaciti na hard sada.
Igra je ispunila moja očekivanja. Nadam se da već rade na nastavku.
Gameplay / Fight - 8,5/10 - (dodge me najviše zajebava, nikako da pogodim pravi timing, parry s druge strane mi ide ko podmazano. borba kao borba stvarno izgleda fenomenalno, pogotovo kad se otključa više special abilitya, na momente me podsjeća na Dragon Ball ili Naruto)
Soundtrack - 10/10 - (baš mi se sviđa raznovrsnost glazbe, od opuštajuće i lagane kod istraživanja i pecanja do napete i brze kod boss fightova.)
Story - 8/10 - (neki govore da je story najslabiji dio igre. Mene je story do samog kraja zaintrigirao)
Grafika - 9/10 - (nije grafika sada nešto posebno, ali dovoljno dobra i lijepa da nemam zamjerki, osim tu i tamo koja lowrez tekstura na nebitnim mjestima. Fps je ono što je meni najvažnije u ovakvom tipu igre, a framerate je na balanced u 99% slučajeva rocksteady 👍)
Imam jedan badass screenshot sa kraja igre, ali neću ga postati da nekome ne spoilam.
Eh da, Shift Up daj nam Photomode!