TITANXIS buz pretjeruju s time kao u Basic Instinct on je bil baš dobar filmić i nominiran za oskara.
Arcer Sterlok Ma lako za seks koji je ubačen reda radi, samo da mu ne uleti dok je na semaforu crveno.
Sterlok Arcer ili npr subota i UFC…pa dva dlakava znojna tipa se hvataju po podu dok im znoj kaplje u usta od onog drugog koji se znoji ispod pazuha…ali to je muška šora, to nije homo, ha ha.
wooddiebone buz Također nisam zagovornik seksa u filmovima. Ajd komedije još da, ako je poanta sex scene da nasmije. Basic Instinct toleriram jer je kulturološki značajan za svoje doba i praktički je erotski film pa ajde, nije da ću ga gledat s roditeljima.
zowie jako losa ep kao i druga ep, prva je bila najbolja epizoda ali ocito nemaju ideje.. sto se tice 3 epizode super propaganda ne mogu bez gej sranja kao i uvijek u svakim serijama na pocetku serije dve lezbe sad dva tipa sto rec..totalno neprirodne scene da mi se zeludac prevrtao!! ???? treba ih tuzit sto to djeca moraju gledat kao da je sve okej !! i da pomalo s primanjem vidm da je to danas moderno poz.
buz Stvarno? To je bilo toliko naivno i underwhelming da je to strašno. Sve ih je ubila ograda, lol. Nisam to htio komentirati da ne ispadne da skrivam svoju homofobiju time. Ne smeta mene zapravo ograda, nego Bill i Frank.
wooddiebone buz Fulao si dio kad Bill slaže brusilice da šibaju iskre koje zapale gorivo i onda zapale ekipu? Odlična fora koju nisam prije vidio. Nekak bi bila beskorisna ograda da ne zaustavi bandu od 6-7 ljudi.
foggy buz Stvarno? To je bilo toliko naivno i underwhelming da je to strašno. Sve ih je ubila ograda, lol. Ne moraš odmah sve na prvu komentirat, ne mislim na naivnost situacije nego kak su ljepo gorili oni koji su došli radit probleme i uznemiravati mir normalnih ljudi kada su se ljepo zapalili. Ograda gori a baba se češlja (nije baba, al je deda s pljucom).
fensisuperstar gayeve štitimo od pederčina koji očito ni sami nisu sigurni u svoju seksualnost, ali na kraju dana to je doslovno samo ekstenzija onog što je TLOU2 tema prošla iako da budem iskren sa svim svađama i popičkanjima što su se tamo izdešavala realno nisu niti crno ispod nokta od ovih degutantnih izjava pojedinaca. Ovo je 2023, biti gay je najnormalnija stvar, pitajte Woodija.
Deadwalker Upravo se vraćam s poslovnog puta na kojem sam bio par dana, čitam sve ovo nadrobljeno u nekoliko TLoU tema i ne znam… radite djecu, gradite posao, zurite u Sunce, korisnije je od… ovoga.
Sterlok Deadwalker Upravo se vraćam s poslovnog puta na kojem sam bio par dana, čitam sve ovo nadrobljeno u nekoliko TLoU tema i ne znam… radite djecu, gradite posao, zurite u Sunce, korisnije je od… ovoga. Sam ti radi, moja djeca imaju svoju djecu. Kaj se posla tiče još devet godina do pune penzije i zaboli me za isti, odradim 7.5 sati i mozak na pašu.U sunce zurim svako ljeto na plaži….tak da je i ovo sasvim korisno 😂