• foggy

•  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

82, nabije

solidmerlin Kome valja njemu je ocjena 82%

Osam deset dva, igramo lordse ti i ja 😃 Mozda je volim jer je vibra totalno sivilo i souls brija, a meni to prava depresija za pozeljet. Ima svojih pizdarija, ali bas fino iskustvo. Pogotovo tak negdje od 1.60 patcha na dalje - iako jump land nisu sredili, pao sam valjda 60 puta kad sam landao

@StarFox_N Bitno je da gustamo, to je poanta svega. Bar mislim 🙂

Razmišljam uzet. Sviđa mi se svijet a i sada je valjda nakon 2.0 igra u odličnom stanju

Znaci mozes fulligru prici ako te invitea netko od frendova ko je kupio igru?

Imam u igri cca 30ak sati i bila mi je odlična. Svakako je namjeravam nastaviti igrati, pogotovo sad kad su je popatchali. Koliko vidim na PS5 Pro se jako fino vrti.

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

Picek Vec neko vrijeme od 1.63 brijem da je igra vrh speglana. Mene sad vuče da treći put roknem, taman zadnji ending i koji trofej skupim pa imam platinu. Često se sjetim igre, hrpa slika u glavi, feeling - baš mi je draga.

U mulleru je 42 eura igra .

Hm, mislim uzet

doktor1

Bude ti po 20e na storeu na akciji

Ja san je uzeo ali jos nisan niti pokrenuo

32 eura u Mulleru….

Jbg, volim imat fizikaliju….

Malo zaigro…

Djeluje mi dobro igra.

Sutra ću malo više vremena posvetit igri…

Početnih 15 minuta.

PRO / 4k quality

Jučer završio Elden Ring Shadow of the Erdtree i odlučio se vratiti ovoj igri. Pokušao sam krenuti tamo gdje sam stao prije više od godinu dana i nemam pojma gdje sam, kam moram ići itd. 😂 Rekoh neda mi se snalaziti nego idem otpočetka i polako guštat. Ono što sam skužio kako sam opet krenuo s igrom da se baš fino vrti na PS5 Pro. I vidim da su maknuli nakon prvog mini bossa onog zmaja koji te odmah na početku rastavi.

Zato sta im je dizajn govno samo takvo, triba znat dizajnirat levele i questove, kako rasporedom tako i ubacivanjem nekog obiljezja koje odskace pa igracu udje u podsvijest i zna se lakse orijentirat, zapoceja sam povodom tog patcha, na pola igre sam otprilike i ovo je daleko najgori dizajn koji sam susreja u igrama, u vecini levela je sve bezveze nabacano, osim nekolicine, zasad.

Picek igra na Steamu ima u nazivu 2.0 tako da su vjerojatno puno toga popeglali

• BBlitz

•  
          •  
        • Uređivano

Jedna spontana za uskrs