Heat moguće. Ne idem u teme koje me ne zanimaju pa ocito ne vidim cijelu sliku.
Medjutim moje napisano vrijedi za obje strane. Nevjerojatno je da itko odrastao misli da jedna kompanija poput sonya ili ms misli na njih.
Naravno da nije dobro da MS i Sony, kao i Tencent kupuju sve živo. Naravno Tencent i MS imaju više love pa mogu i vece akvizicije raditi, a samo osoba u zabludi moze misliti da i Sony ne bi učinio isto da ima prilike. Dam se kladiti da ako Sony kupi Squre da ce biti slavljenja kao da je to nesto dobro. Nije! Kao sto nije dobra ni ova kupovina Activision-a, ali pobogu vise prestanite srat koda vas M$ ili tko drugi slusa i odjendom ce odustati od svojih namjera jer par ljudi koji se skrivaju iza izmisljenih nadimaka na jednom hrvatskom gamingu forumu negodoju i ponasaju se ko razmazena derista, a sve redom mudonje od 30 + godina.
Odem u Hi-Fi Rush temu pročitati dojmove jer me igra zanima, a ne zelim kupovati nasljepo i doceka me shitstorm oko toga dali je igra bila prije akvizicije ili poslje u izradi. Koga normalnog to zanima i kakvog trenutno to utjecaja vise ima na ishod koji smo dobili?! Nikakvog.