• Gaming Vijesti
  • Zbog kašnjenja eura na PlayStation Store, Sony hrvatskim igračima poklanja PS+ i druge pretplate

Pročitaj na portalu
Članak

Zbog kašnjenja eura na PlayStation Store, Sony hrvatskim igračima poklanja PS+ i druge pretplate

Ako posjedujete neku od pretplata koje uskoro ističu, poput PlayStation Plusa ili EA Playa, od PlayStationa ste možda primili email isprike i znak zahvale.

Hvale vrijedno nema sta

Kao prvo, počeli su ''uvoditi euro'' s datumom 1. siječnja ove godine, što je jednako kršenju Zakona. Kao drugo, nisu se potrudili imati ''dvostruke cijene'' (od rujna prošle godine), a kao treće mislim da bi ih trebalo prijaviti.
P.S. Neki konkretan email/odgovor/povratnu informaciju nećete dobiti, sve treba ići službenim, strogo više-instancionim putem.

Meni je istekao 13.01. znaci prije koji dan i dobio sam kurcinu

escoban
    Taj sam 🙁, ima netko email da im se zahvalim što sam platio godinu dana nedavno.

Trebali bi svima nešto pokloniti, a ne samo onima kojima ističu pretplate, koje su to gluposti.

Pazi ovu sprdačinu

Ja sam danas morao otići u Tisak media kupiti psn bon, platiti 10E, i koji kada se upisuje na ps store konvertira u Kune koje više nisu platežno sredstvo. Pa di to ima 😄

I btw kako njima to prolazi bez ikakvih kažnjavanja?

Pa kad striktno tek zaobilaznim putem plaćaš kunama. Isto tako, ta njihova kuna na web shopu nije podložna svakodnevnoj promjeni tečaja tako da se može gledati na to kao na posebne apoene o čijoj vrijednosti odlučuje Sony, ovisno kako njima odgovara.

Isto tako, racionalizacija da bi trebali svima nadoknaditi nešto zbog djelomične nepristupačnosti web shopa je dosta…uh, neopravdana?

escoban evo sad tek vidim da su mi produžili do sredine 2. mjeseca, al di je godinu dana? 🙁

Nightyx evo sad tek vidim da su mi produžili do sredine 2. mjeseca, al di je godinu dana?

Samo članovi HDZ-a dobiju 12 ili 24 mjeseci.

Čisto da ne lijete suze bezveze i ne razbijate glavu, ja sam dobio 12 mj EA Play a ne PS+. EA Play zna biti dosta često na popustu za 20€ godinu dana.

Ja sam produzio 13.1. uplativsi novce preko aircasha tj kupio sam 3 bona, vidljivo je da bonovi za wallet nisu kupljeni karticom, isto tako vidljivo je da u zivotu do sad nisam koristio novce iz walleta. Nadam se da sam u pravu sa razmisljanjem da ne stignu bas svima poslat mail u isto vrijeme i da cupak dobit nekakvu naknadu jer ovo nije bas uredu. Mislim da bi prije trebalo produzit onima koji su potrosili novce a ne onima kojima je istekla pretplata…stao oni kojima je isteklo nisu planirali uplatit opet?

Meni traje do 8.2. pa nisam jos nista dobio.Sony VRIJEME JE.

Meni je neka logika da netko tko placa ea ili gta pretplatu a bila je pred istekom da su te tvrtke radile pritisak na sony koji je realno kriv što naplata ne radi, pa su bili prisiljeni takvim osobama produljiti pretplate po svom trošku.

Ljudi da je sony toliko darežljiv dao bi svima…