• Gaming Vijesti
  • Eura i kartica još uvijek nema na našem PS Storeu. Zbog toga nas je zaobišla jedna od najboljih akcija godine

Fenix ne znam ni ja, doduše, ne vidim razliku u formi fakture jer je identična onima iz prošle godine kada sam plaćao nešto karticom. Ti po zakonu moraš nekome za kupovinu digitalnih dobara izdati račun, čak ako je sredstvo plaćanja tvoj wallet / poklon bon. A njima na računima i dalje pišu kune 😃

Deadwalker

Mislin na ono šta šalju mailom nakon kupnje? To nije faktura, čak piše negde dole upozorenje. Ti kupuješ store credit, bilo u trgovini bon ili karticom direkno na storu i u tom trenutku ide fakturiranje. Kasnije ga samo zamijeniš za proizvod.

sanzo ok, to ima smisla onda, u biti fakturiraju samo kupovanje pointsa koji se zovu aktualna valuta na tržištu (ono što je i Fenix pisao gore). Tnx na pojašnjenju.

Prezauzeti su stvaranjem najboljih igara i konzola za nas gamere te se ne zamaraju tričarijama poput valuta.

Jel iko proba pisat mail ps supportu mozda oni znaju nesto

Jbg da su i oni platili 400 000 kuna za kalkulator konverzije u euro možda nebi bio u prekršaju.

Prevelika su oni korporacija da bi izgubili i neki spor da ih netko tuži od građanstva.

Mala smo zemlja i zaboli ih tuki za nas…da se radi o vecoj zemlji vec bi od 1.1. bilo sve rijeseno.

Ionako na kraju krajeva kad bude bit ce…i za par dana ce svi zaboravit na ovo.

Ako ništa drugo wallet nam je zahvalan zadnjih tjedana.

Čuj, prošla super akcija na digitalne igre…pa sljedeća može biti samo bolja s obzirom da je digitalija "osuđena" da neminovno gubi na vrijednosti s vremenom. Sony je na gubitku, ali opet globalno gledajući na listi smo tržišta sa zanemarivim udjelom, tako da…

Po nekoj logici bi cijene konačno trebale bit izjednačene na HR storeu i ostalim EU zemljama.

E sad jel oni koriste vrijeme dok ih ne skuže da namaknu što više na razlici, to ne znam.

Ako nakon prelaska na euro vidim igru za 80 eura na storeu, a MSRP je 70, prodajem PS5 nekom nek njega zajebavaju.

wooddiebone ma nevirujen da ce tako bit… jos su prije nego smo usli u eurozonu rekli da ce im trebat vremena da to sve kalibriraju kako treba… ja se samo nadam da ce uspit to napravit dok izade hogwarts legacy, jer neman dovoljno para na walletu a ps kartice kupovat necu, neka dodaju to do 1.2 ili bar prije nego hogwarts legacy izade i ja san miran

wooddiebone Ako nakon prelaska na euro vidim igru za 80 eura na storeu, a MSRP je 70, prodajem PS5 nekom nek njega zajebavaju.

1. korak – Uzeti kalkulator.
      2. korak – Upisati 80 (iznos igre u EUR).
      3. korak – Odabrati množenje.
      4. korak – Upisati 7.545 (konverzija u HRK)
      5. korak – Provjeriti je li dobivena vrijednost zaokružena na 600 (iznos igre u HRK)
      6. korak – Shvatiti da se igre kod nas naplaćuju 80€ otkad je Sony to i uveo.
      7. korak – Prodati PS5 da nekog drugog zajebavaju.

wooddiebone Pozdrav, je li PS5 još uvijek dostupan? Koja bi bila zadnja cijena?

wooddiebone Zašto bi uopce sve igre trebao igrati day one?

Malo pričekaš i evo na 40 bucksa ili niže.

Ja kupujem day one samo ono za čime sam lud…a to je vrlo malo naslova…večinom mmo kod kojih naberem stotine sati.

Udarit na 80 bucksa na single player koji završim za 40 sati mi nije napeto i isti mi je racku jel odigram danas ili za 5 mjeseci.

Evo miles morales i novi ratchet su mi zapakirani vec mjesecima. Ubo ih po 150kn po komadu fizičke.

Fico

Fulao si poantu.

U nijednom momentu ne tvrdim da su cijene prije bile niže ili da će sa eurom narasti.

Poanta je da smo isto tržište sada, a to prije nismo bili i više cijene kod nas su bile, iako neopravdane, barem očekivane.

Ostavljanje cijena na našem storeu onakvima kakve su bile prije uvođenja eura je isključivo pohlepa i ništa drugo.

Fico

Pas mater. Ja od 2020. mislim da je MSRP $69,99/€69,99.

Giphy - Tired 90 Day Fiance GIF by TLC Europe

Dokaz kolika smo prčija od države u očima korporacija koje nas izrabljuju kad treba i ne treba.

master_x Ne razumiješ, Hrvatima je bio ponos i dika da je Sony stavio podršku za kune. Vide koliko je to ljudima bitno pa su jednostavno odlučili taj period blagostanja produljiti. Kužiš, nije bezveze “For the Players” Ha-Ha-Ha

Plejka mi je bila na servisu a imam i hrpu nezavršenih igara. Kupio Undead Nightmare na Xbone i prašim.