Ne kuzim sto se ljudi tolko hvataju belle…i ja sam bio skeptican u pocetku jer nema nikakve slicnosti s ellie ali treba bit posten, mala ubija ulogu fenomenalna je…naprosto genijalno prenosi emociju i odnos s drugim likovima na ekran…fenomenalna je

Crnipetarpogani Ne kuzim sto se ljudi tolko hvataju belle…i ja sam bio skeptican u pocetku jer nema nikakve slicnosti s ellie ali treba bit posten, mala ubija ulogu fenomenalna je…naprosto genijalno prenosi emociju i odnos s drugim likovima na ekran…fenomenalna je

To što je tebi takva ne znači da je svima takva. Meni je i dalje isforsirana i nikako mi ne leži.

Reko bih da si tu u manjini.

Možda ponekad mrvu preagresivna / prebahata, ali u globalu je skoro pa savršeno skinula Ellie iz igre.

Pa ne znam pročitao sam dosta komentara ovdje da im nije legla.

Mala odlicno glumi, ali meni osobno nikak ne pase ko Ellie, jebiga, mozda jer fakat premalo vremena je na ekranu.

Nije ni meni ispočetka nikako sjela ali mala čiči!

Tuhy kad si ti zadnji put igra igru? Upali koji ellie joel tribute na youtube pa pogledaj razliku, ellie iz igre je senzibilna, simpaticna, sirokog spektra emocija i karakternih osobina koje su sve vjerno prenesene u igru, ova je cilo vrime ko da jede govno iz konzerve i to je jedino sta je realno. Digni malo kriterije, nisu ti ovo transformeri. Ja je vise ne spominjem jer je uopce ne dozivljavam vise.

A jebaj ga, očito skroz različito doživljavamo Bellinu interpretaciju Ellie.

Ovo je baš bila odlična epizoda, možda i najbolja ako se gleda iz kuta odnosa Joela i Ellie koji su stvarno postali bliski sad.

Joela hvataju nekakave slabosti, mogao bi njega dočekati nekakav infarkt umjesto palice za golf Ha-Ha-Haha

Sve je bolja i bolja serija onda. Očekujem da zadnja epizoda bude onda vrhunska. Ja još nisam odgledao 6-tu epizodu ali veselim se jako kao i svakoj kao da je Nova Godina.

Je, upravo to. Napadaj panike/tjeskobe.

Naježio sam se na razgovor s Tommyem u podrumu.

Žao mi je da su branu izrezali, al ima skroz smisla. Dvije Bloater epizode za redom bi bile previše, a i taj cjeli segment najviše zasja gamplayem, a ne narativom pa nije ni tolko bitno da ga ubacuju.

Sve u svemu, možda i najbolja epizoda kaj se tiče onoga kaj je igra pokušala bit.

Kolko Bella izgleda odraslo u THE sceni, mislim da će i ulogu za radnju druge igre moć iznjet bez problema… mala jebeno rastura, nevjerojatno je kako u nekim scenama zvuči ko 1/1 Ellie iz igre.

Mali feeling da su smjestili puno stvari u ovu epizodu, samim time i da je mrvu prebrza… a opet i nije, stvarno je sve prirodno i normalno, bitne scene su odradili na i više nego dobar način. Jedino mi Joelova ozljeda nije uvjerljiva, nemaš osjećaj da mu lik u toku fighta zabije onu krhotinu kolca.

Kako bi Jajo reka: Bjaco, ovo je bila dobja epizoda.

Tuhy bas suprotno, bas se vidi dok se zaleti kak mu zabije, mislim ne prikaze se doslovno, ali tocno znas, aha sad ga je roknul.

Inace vrhunska epizoda, Pascal je fakat glumcina, top tier, mala mi se evo prvi put svidila i zadovoljan sam bil iako nekad napravi nekakvu glupu facu di sve sjebe, ali jebiga.

renda

A gledo sam bar 5x… krhotina mu ostane u lijevoj ruc nakon udarca o stup, uopće nema nikakve sile zamaha s njom kad se pograbe da bi imal osjećaj da bi mu ga tak jako zabil (ovo zvuči pederski 😄). Eventualno što Joel naleti na njega, al eto, jednostavno nemam osjećaj da se tak nekaj dogodilo u toku fighta. Vrtim scenu i nena šanse da pomislim "a jbte, upravo mu je zabio štap u trbuh"

Ova serija je benchmark kako se rade adaptacije. Kad je bilo objavljeno tko je uključen, od HBO-a i Mazina, pa sve do Druckmanna, bilo je jasno da će serija biti dobra, ali ovo je jako, jako, jako dobro.