• Gaming Vijesti
  • Sony više nije sam. Google i Nvidia također ne žele da Microsoft kupi Activision

Pročitaj na portalu
Članak

Sony više nije sam. Google i Nvidia također ne žele da Microsoft kupi Activision

Dosad je Sony bio i vlak i lokomotiva industrije u borbi protiv Microsoftove kupnje Activisiona teške 67 milijardi dolara. Takav, sam i jadan, uspio je nagovoriti regulatorne agencije u SAD-u, UK-u i EU da ozbiljnije razmotre akviziciju, prva službena mišljenja prevladala su u njegovu korist, međutim, brojne igrače diljem svijeta iritira.

Stejšn dica će biti sretna ako im kodara ostane.

Deadwalker nvidia lijeci rane od svoje propale akvizicije ili je slijedeci PS nvidia tech?

Deadwalker

FTC je od posljednjih 11 slučajeva izgubio 9, a mogao bi opet izgubiti na sudu ili će se nagoditi sa Microsoftom kao što se nagodio sa Disneyem kada je kupovao Fox

Microsoft je bio dovoljno pametan te je shvatio da je budućnost gaminga u oblaku te samim time pored fantastičnog Gamepassa uveo i streaming komponentu koja radi fantastično na svim uređajima. NVIDIA i Google to potvrđuju jasno i glasno, nije ovdje u pitanju nikakav interes igrača te nikad nije ni bio već sam profit koji Gamepass kao kompletni servis pridonosi sebi dok drugima (GeForce Now, Stadia) uskraćuje. Od cijele situacije sa Zenimaxom sa svim pobunama regulatornim tijelima ova situacija je jedina nakon dvije godine koja zapravo ima smisla. Sva do sada izvijanja i previjanja od strane Sonya su bila čisti smjeh.

Zony i cvilidrete.Neće Kodara nikad biti Xbox !!

I to sve zbog yebenog Cod-a, Misli da Sony boli ona stvar za ostale franšize..

ibor4you ne to je zbog microsofta koji je nesposoban sa svojim studijima napravit sp igru pa kupuju sve zive studije da imaju nekaj, kaj ako prodje ova kupnja? Kaj dalje? EA, Ubisoft? I tak dok sve ne pokupuju.