Sorcerer Iz Hrvatske je ne možeš kupiti direktno od sonya. To je rezervirano samo za par ovih najvećih zemalja tipa engleska, njemačka, francuska itd. Imaju ograničene količine i kad ih ima igrači iz tih zemalja mogu kupiti konzolu direktno od sonya. Sumnjam da će cijene nešto padati kada se konzola prodaje jako dobro i s ovim cijenama. Prodao sam prošli tjedan konzolu staru 5 mjeseci za preko 5 tisuća kuna. Sad čekam ovu novu pa da uzmem nju. Uvijek se da povoljno naći konzola ako svakodnevno pratiš situaciju na netu. No bojim se da će ovo povoljno biti i dalje na kapaljkama. Do sad sam promijenio 4 PS5 konzole. Imam je par mjeseci pa je prodam i kupim novu. Uvijek postoje periodi kada cijena konzole padne preko oglasa i kada joj cijena poraste. Kada pada onda kupujem a prodajem kada poraste. Recimo u 7 mjesecu sam preko oglasa kupio novu konzolu za 4200 kn a sad sam je prodao za 5200 kn. Naravno, najviše sam zaradio na prvoj, na drugoj 2000 kn a na zadnje dvije po 1000 kn. Već sljedeća koju kupim bit će mi besplatna.