seizure91 Držim vertikalno PS5 od launch day-a, vertikalni položaj je preživio potres prije 2 godine, znači nije ni skliznuo sa stola niti se pomaknuo od vibracija, toliko je čvrst i pouzdan.
StarFox_N renda Isto tako. S obzirom da mi je svejedno u kojem je položaju za svaki slučaj sam je stavio u horizontalni.
wooddiebone Taman posla da si još raščišćavam horizontalne površine po dnevnom boravku. I ovak me sram kad ljudi dođu kolko se rugoba ističe od svega ostalog.
Tuhy Moj je u horizontali, al da i stoji, ne bih ga mical iz vertikale zbog "preporuka" takvih likova
Fenix DarkPunisher čisto da napomenem, u nijednom dijelu svojeg teksta ovdje na FFA nisam se referirao na članak Wololoa i njihove zaključke, tako da u ovom slučaju nema ni greške ni "nesporazuma". Osvrnuo sam se direktno na video servisera i prenosio sam njegove dojmove dok popravlja jednu takvu konzolu.
doctorfreak Danas se serviserom zove svatko tko otvori 2 konzole u svojem životu. Isto kao i novinar jer eto zna napisat članak 😃
Picek Centurion rekao bih da konzola djeluje sigurnije u vertikalnom položaju jer je ušarafljena u postolje. U horizontalnom položaju konzola lako može skliznuti s postolja jer nije fiksno pričvršćena za postolje.
escoban Nisam pratio nas temu, ali sam siguran da je odjednom dosta ljudi imalo isti problem sa svojim PS5 😂
DarkPunisher Fenix ma nije tebe nista islo, smjesno mi je bilo na koji nacin su se ogradili ovi koji su poceli s tim