• Gaming Vijesti
  • Serviser savjetuje: Nemojte držati PS5 u okomitom položaju

Pročitaj na portalu
Članak

Serviser savjetuje: Nemojte držati PS5 u okomitom položaju

“PlayStation 5 se neće zagrijavati, te će čak i nakon godina rada biti tih kao na početku”, govorili su Sonyjevi inženjeri uoči izlaska nove generacije konzola. Garancija tome bio je, i dalje jest, tzv. tekući metal koji služi za odvod topline s procesora na hladnjak.

Nemam plejku 5 ali držao bih je u vodoravnom položaju iako je dizajnirana i vizualno poziva za uspravni tj. vertikalni položaj poput nekog nebodera u Dubaiju. Tako sam i još uvijek mi je PS4 u horizontali i sada baš i je u horizontali i spava, hehe!

Sve uređaje koji imaju pravokutno ili približno tome kućište držim u horizontali jer nekako mi je to po defaultu.

Horizontalni polozaj garantuje sigurnost, dok vertikalni sem sto je vizuelno impresivniji naprosto vristi na katastrofu. Posebno ako je oko vas neka zivotinja, dete ili zena u pms-u.

Držim vertikalno PS5 od launch day-a, vertikalni položaj je preživio potres prije 2 godine, znači nije ni skliznuo sa stola niti se pomaknuo od vibracija, toliko je čvrst i pouzdan.

Kad mi neko kaže da zbog ovoga prebacim PS5 u horizontalni položaj:

Ja sam ju stavil, bolje sprijeciti nego slati na servis ako ima istine u tome uopce.

renda Isto tako. S obzirom da mi je svejedno u kojem je položaju za svaki slučaj sam je stavio u horizontalni.

Ja nemam baš mjesta za horizontalni, a i nije me briga. 😌

I ja drzim svoj series x u horizontali

buz

Isto triba bi sebe zivo prerasporediti da bi stalo a to mi se neda

Ja svoj držim u servisu za svaki slučaj 😁

Taman posla da si još raščišćavam horizontalne površine po dnevnom boravku.

I ovak me sram kad ljudi dođu kolko se rugoba ističe od svega ostalog.

Moj je u horizontali, al da i stoji, ne bih ga mical iz vertikale zbog "preporuka" takvih likova

Danas se serviserom zove svatko tko otvori 2 konzole u svojem životu. Isto kao i novinar jer eto zna napisat članak 😃

Previše se halabuke dizalo oko ovoga od početka. A ljudi uzimali zdravo za gotovo.

Centurion rekao bih da konzola djeluje sigurnije u vertikalnom položaju jer je ušarafljena u postolje. U horizontalnom položaju konzola lako može skliznuti s postolja jer nije fiksno pričvršćena za postolje.

Nisam pratio nas temu, ali sam siguran da je odjednom dosta ljudi imalo isti problem sa svojim PS5 😂

DarkPunisher čisto da napomenem, u nijednom dijelu svojeg teksta ovdje na FFA nisam se referirao na članak Wololoa i njihove zaključke, tako da u ovom slučaju nema ni greške ni "nesporazuma". Osvrnuo sam se direktno na video servisera i prenosio sam njegove dojmove dok popravlja jednu takvu konzolu.

Fenix ma nije tebe nista islo, smjesno mi je bilo na koji nacin su se ogradili ovi koji su poceli s tim