sanzo Morrowind je stariji od 20, na Oblivion i F3 nemam prigovora, izašli su relativno ispeglani i bili su jako kvalitetni naslovi u svoje vrijeme, sam vrh industrije.
Onda se ne sjećaš da su isto imali puno bugova. Samo što, šokantno, njihovi bugovi ne ubiju igru, nego joj daju jank, nešto s čim se apsolutno može preživjeti.
Skyrim i Fallout 4 su oba izašla u bugovitom stanju i oba su imala dosta prigovora po izlasku i žuti user score to su dvije bugovite igre koje sam spomenuo, ne kažem da nisu kvalitetne, ali nisu izdane u dobrom stanju.
A ne, tako nećemo. Ako korisnička ocjena ne vrijedi u jednom slučaju (TLOU2), onda bome neće ni u ovom. Za korisničke se ocjene okreni nekom legitimnijem servisu poput Steama gdje možeš detaljno izvaditi analitiku, a ne stranici na kojoj je dovoljno dati email adresu i dati ocjenu bilo čemu bilo kad. Kritika je reagirala izuzetno pozitivno i nazvati Skyrim samo dobrom igrom je jednostavno apsurdno.
Za Fallout 76 jako dobro znam kakav je bio po izlasku i kakav je sad jer sam ga igrao i prije izlaska te na kraju pisao recenziju za FFA. Nije bio neigriv koliko je imao drugih problema live service igara.
Ako se nekome ne sviđaju Bethesdine igre, super za njih, svatko voli što voli. No ova hajka zbog Fallouta 76 je slika i prilika manjka kritičkog razmišljanja. Kraj toga sam stajao prije i kraj toga i dalje stojim. Čisti revizionizam zbog internetskog cinizma, ništa više, ništa manje. S time i završavam.