• Offtopic
  • Što i kada se prikazuje na zemaljskoj i kabelskoj TV?

Ovakve teme nema a mnogi nit ne gledaju, prate nacionalni i lokalni televizijski program jer uz Netflix i ostale servise ne mogu niti stići pa možda propuste nešto što bi eventualno opet pogledali ako prije nisu na zemaljskoj tv.

Nađe se toga interesantnog na HRT-u pa sve do CMC-a. Osobno pratim više takvu televiziju, a pretplatu na mrežne servise nemam jer dovoljno mi je i ovo što mogu lovit digitalnim prijamnikom + A1 TV. Kud ćeš više.

Ako naiđete na neki ineteresantan film, dokumentarac ili bilo koju tv emeisiju koja se može pratiti putem zemaljske tv navedite ju ovdje bilo da se sviđa vama ili bi se moglo drugima.

Haha dobra tema

Jučer je krenula nova sezona Knjazove serije o životinjama.

Prva epizoda je bila o ježevima, a sljedeći utorak je o vjevericama. Super je bila prva, Knjaz zna posao.

Hebote ne sjećam se kad sam zadnji put gledao HRT, RTL ili Novu, a da nije bio neki sportski događaj.

Premoćan si za gledanje televizije. Oprosti.

Nacionalna TV je sve na svijetu. Kaće nova sezona Mrkomira, pitam za staru?

Zero

Bilo je nekaj specijal za NG od Mrkomira, valjda je gledala.

Večeras na HRT1 dokumentarac o jednom od najboljih nogometaša sa ovih prostora Ivanu Gudelju. Dokumentarac prati početke i kraj njegove nogometne karijere.

Sinoć sam otkrio novu emisiju na Z1 koja zapravo postoji od pretprošle godine 2021. Nisam siguran jel se počela emitirati baš od prve sezone na tv al pretpostavljam zbog reklamne slike da je jučer bila premijerno emitirana na Z1 a emisija postoji na YT kanalu pa vjerojatno mnogi i znaju za takvu emisiju. Jučer je bila 3 ep, početak 2 sezone na tv.

Voditelj i reper Khan ugostio je još jednog repera, tu scenu baš ne pratim pa nit ne znam njihova imena ali uglavnom voditelj ispituje svoje goste postavljajući im 9 škakljivih pitanja s tim da uz svoj odgovor mora probati ljuti umak njih 9. Imaju pravo popit kako oni to nazivaju piće za gašenje požara (mlijeko) ali tad je gubitnik ako ne izdrži kušanje svih 9 ljutih umaka pez konzumacije mljekeca. Zanimljivo. Srijeda na Z1 u 23:00h. Može se odgledat i na YT dan poslije.

Večeras na HRT1 Nemoguća misija: Protokol duh

TITANXIS hvala na ovome..da nisi pisao propustio bi.

Torgue Znači, hrvatska verzija Hot Ones

A nije baš. To bi prije bio yt serijal Ljuta popezija. Super stvar, Asim i Vrabec su to super složili.

Za one koji imaju pretplatu na TV paket od nekog teleoperatera i u osnovnom paketu vjeojatno imaju AXN program.

Danas u 13:00h na AXN-u Final Fantasy: The Spirits Within, animirani film iz 2001.

Večeras na RTL TV u 20:15 Pobješnjeli Max (1979), meni njbolji ali i najdraži iz serijala.

Večeras na RTL TV interesantni intervju sa princem Harryjem.

Danas HRT2, 21 : 05h dobar western film.

Podsjetnik za emisiju Ljutih 9 na Z1 u 23.00h.

Repriza od prošle srijede.

Noćas iza ponoći na NOVA TV Projekt Titan (The Titan 2018)