Ask not what the Xbox can do for you, ask what you can do for the Xbox!
Što očekivati od Microsofta i Xboxa u 2016. godini?
A po čemu to ovaj članak ne potiče razmišljanja kako da xbo smanji tržišni zaostatak za konkurencijom pa da svima bude bolje (KOJI VOLE KONZOLE, ofc )?
Gdje ti ne vidiš to? Vidiš li to ili samo ne želiš da se uopće priča o ovoj temi jedino zato jer implicira da je MS u nečemu lošiji od presvetog sonija?
Ako želiš dobro konzolama, dobro XBO konzoli i cijelom tržištu ili makar samo MS-u - pa daj ti doprinesi raspravi ičim osim tvrdnjom da je ružno govoriti da u ičemu xbo treba dostizati ps4...
Daj svoj DOPRINOS...
Zašto bi želio loše MSu? I gdje ja to moram dati svoj doprinos? Tema je ovaj članak, a članak direktno vrši usporedbu XO-PS4, nema nikakve veze sa naslovom i temom koju bi trebao obraditi. Dok s druge strane prethodni članak odlično sumira očekivanja u ovoj godini za PS. Kakav je tvoj doprinos osim prozivanja i postavljanja pitanja?
Je li se PS3 trudio vecinu prosle gen.dostici X360 ili nekog dedu iz Spisic Bukovice ili nikog? Tj. cinjenica je da svi jesmo tvrdili i tvrdimo da se PS3 jeste trudio dostici X360 u kvaliteti i kvantiteti i isplativosti ponude (ne da postane x360, vec komparativno ali na svoj nacin isto) - dakle SVI smo tvrdili isto (bez isprdavanja s logikom izokrecuci to "da hejteri PS3 mu samo zele naturit da postane X360"), sto ukljucuje i vas kojima kad su uloge u ovoj gen.obrnute odjednom to vise nije logican pristup i tvrdite da to ima sasvim drugacije konotacije nego onda...
Zar vam prepucavanje u ime bilo koje korporacije muti razum da bi SVAKI uspjeh XBO da (na bilo koji nacin) smanji zaostatke za PS4 bile divota za sve konzolaske tabore od Nintenda na dalje... Jos zanimljivije da prva dva kriticara ne vole nikakve konzole niti najmanje pa sto onda ispada - da bi radije da PS4 ode (trenutnim!) putem konkurencije pa da su vece sanse da "zle konzole napokon prestanu postojati" ili da je cak sam MS brand njima dovoljan da se ovakvom analizom osjecaju pogodjenim???
Ili nesto trece, naravno, jer ne zelim vise nikome naturati da su moji dojmovi o njemu jedini relevantni, pa napisite svoje :)
Ali kakav god clanak bio prezentira neke od opcija kojima je cilj da XBO pocne vrsiti puno zesci pritisak na PS4 i da na kraju ostvari najmanje isti come back!
1. Ili to nije ono sto bi vi zeljeli da se dogodi, nego radije da se drze fige da sav konzolitis propadne? Pa tvrdite da XBO
...ne treba come back nego samo da nastavi kao do sada?
2. Želite razna poboljšanja ali PAMETNIJA od Nexusovih? Pa napišite IŠTA konkretno o svojim idejama/prijedlozima - gdje su vam?
Napišite ih ovdje ili u VLASTITOM ČLANKU... Dajte napišite svoj/e članke 8)
A po čemu to ovaj članak ne potiče razmišljanja kako da xbo smanji tržišni zaostatak za konkurencijom pa da svima bude bolje (KOJI VOLE KONZOLE, ofc )?
Gdje ti ne vidiš to? Vidiš li to ili samo ne želiš da se uopće priča o ovoj temi jedino zato jer implicira da je MS u nečemu lošiji od presvetog sonija?
Ako želiš dobro konzolama, dobro XBO konzoli i cijelom tržištu ili makar samo MS-u - pa daj ti doprinesi raspravi ičim osim tvrdnjom da je ružno govoriti da u ičemu xbo treba dostizati ps4...
Daj svoj DOPRINOS...
Zele ti rec da su dosli procita sto očekivati od Microsofta u 2016. a dobili su to kako se Ps4 prodaje ko vruca kifla i xbox je ruzan!
Samo se vas dvoje žalite...a forum im 300+ članova.
Enough said.
Ili si slijep ili ne zelis vidjeti pa pišeš ovakve gluposti. Sry.
I forum je inace pun xbox igraca da ti to kazu.
Koji ste vas dva specijalci.
Nexus predviđa sto ocekivat od xboxa na temelju onog nedostataka i zaostataka za konkurencijom.
Kaj je i najrealnije, al eto opet se nađete vas dva specijalaca tu trubit bez ikakvih argumentata.
Da je napiso xbox je super i ne treba nista pa znaci da nece nit nist napravit u 2016. godini bili bi sretni.
I forum je inace pun xbox igraca da ti to kazu.Ti i chono ste Xbox igrači pa kažete ili?
I ps4 igracima je stalo da box pocne pritiskati plejku i da bi to pomoglo i njima - pise ti sve to u PS podforumu, znas...?
Njima je vise stalo do jake konkurencije nego onima koji su master race orijentirani...
Tako je Pc mustard ekipa ne zna kak nam je dobro bilo dok je ps3 sustizao xbox 360
Ne..nas boli ljevo jaje za obje konzole sta znaci da smo neutralni i negledamo kroz fenboy naocale. Evo dosao je i revo da mi kaze kako vam je bilo ljepo u recenici koja uopce nema komplekse (nooooooot),sad vas ima za squad .I forum je inace pun xbox igraca da ti to kazu.Ti i chono ste Xbox igrači pa kažete ili?
Znači da svatko može komentirati i kazati što želi? Ne samo igrači jedne platforme.
Ako te bolji lijevo jaje koju onda potrebu imaš citati i komentirati?
Što revo-inu izjavu stavljas u množinu i ukljucujes mene?
Daj...
Mene izostavi iz ovakvih komentara. Ja sam se isključivo referirao da ovaj članak i onaj prošli. PS očekivanja odrađena vrhunski, dok je ovo za moj ukus previše versus da bi povezao sa naslovom članka. Nexus tebe izostavljam iz sljedećeg:I forum je inace pun xbox igraca da ti to kazu.Ti i chono ste Xbox igrači pa kažete ili?
Vidim da su pojedinci počeli sa master race etiketama kada ostanu bez odgovora i ostaje mi jedino prihvatit takve postove i udaljit se. Pa stoga odlazim iz ove peasantske rasprave kao pravi master race, definicijom koju su mi pojedinci eto danas prišili u raspravi gdje brane superiornost PSa nad Boxom u očekivanjima za isti za koji tvrde da mora biti kao PS kako PS nebi propao! Da dobro sam napisao! Too much za jedan dan.
Chono7
Ma to sam kazao da dokazem da ne moraš biti na toj platformi da bi komentirao, predlagao, kritizirao ili nešto drugo.
Nije nista negativno. (post iznad sam napisao to ;-) )
Sve OK :
Pa stoga odlazim iz ove peasantske rasprave kao pravi master race, definicijom koju su mi pojedinci eto danas prišili u raspravi gdje brane superiornost PSa nad Boxom u očekivanjima za isti za koji tvrde da mora biti kao PS kako PS nebi propao! Da dobro sam napisao! Too much za jedan dan.Niko ti nije danas prisio "master race" . To ti jos stoji otkad si dosao na Reboot.
Osoba koja nekog naziva fanbojem je i on sam fanboj, a kao pravi se da nije i smatra se nepristranim je zesce licemjerje na n-tu.
Znaci ja sam sony fanboy jer bi htio da se xbox popravi na trzistu.
Mjere koje treba poduzet za to su jasne
Nova slim konzola posto je ova velika i jos ima power brick. Znaci jos niza cijena konzole . Jos koja ekskluziva nebi bila na odmet.
Al dobro vi znate bolje iako niste nista rekli. (chono i marksman)
Btw. Nexus mislim da se nismo skuzili.