Picek
Stari moj svak uživa na svoj način i nema tu nikakve stigme.
To kaj ti neko veli da neznaš uživati a on uživa punim plućima kaj putuje amo tamo je za mene čisti egoista i misli ak je njemu to užitak da će bit svakom. Taj neko uživa i to se poštuje bez daljnjeg.
To sa užitkom putovanja ili opčenito nekim užicima je sve individualno.
Neko uživa punim plućima dok sjedi na wc školjci i čita nekaj ili igra i ja to poštivam a najgore mi je ono kad neko veli pa kak moreš?
Ja eto nemrem niš ni čitat ili igrat jer nemrem obavljat dva posla, ovaj sa sranjem mi je bitniji.
Ali kužim i poštivam da je to nekom lepo, može i uživa u tom.
Ja ak putujem nekam to je obližnje mjesto i to nemrem nit nazvat nekim dalekim putovanjem, nego blizina Zagreba.
Samoborsko i Žumberačko gorje je tako predivno da meni ne treba ići tako daleko da bih vidio i uživao.
Medvednica također krije mnoge tajne i ljepote.
Bolje uživam kad gledam neki dokumentarac o nekoj dalekoj zemlji jer u njem pokažu i ispričaju ono najvažnije za tu zemlju, grad a da sam tamo, samo bih se umorio ići amo tamo i od prevelikog uzbuđenja bih fakat ponešto zaboravio obići.
I na telki kad gledam imam osjećaj, uživim se i stavim u poziciju kamermana tog dokumentarca kao da sam tamo i to me ispuni,
Tak da sam proputovao čitav svijet ako ćemo tako.
Ali da se vratim na Hrvatsku jer ona je meni toliko lijepa da mi ne treba ni jedna druga zemlja za putovanje jer nit nju nisam upoznao i obišao kako spada.
Znaš, stranci, turisti to sami komentiraju, kako imamo lijepu zemlju a nama je to ko dobar dan, šta ima!
I to što veliš da društvene mreže naveliko šire te silne ljepote u svojim videima je točno i onda večina veli:
pa ajmo tamo da i mi vidimo.