kako bi rekao ćiro: sine moj, nema ljepše stvari od putovanja (avionom). Prije nisam mogao, jer jbg, pare, ali zato sam umetnuo u jaču brzinu i krenuo prije sada će skoro 2 godine…
Prvi put je bio Rimu - to je nešto nevjerojatno… taj grad je nešto posebno i predivno… Vraćam se svakako, jer nisam ni 20 % vidio u 7 dana…
Drugi put je bio Milan - grad mi je dosta hladan, fora, ali nije da želim opet tamo tako skoro. Ok, san siro je wow.
treći put je bio Napulj za uskrs - e to je grad… svi na motorima, jure, bučno, ludo, energično. Grad u koji se vračam….
četvti put je bio Solun - ma ok za 2 dana, ali za više od toga jok.
peti put je bio Madrid - kraljevski grad. Grad je impozantan, ali i kulturan. ljudi top, pristojno ponašanje, nema galame itd. Prekrasno nešto
Šesti put je bio - firenza i pisa - ok je bilo, ali nisam tako oduševljen bio… duomo u firezi je prekrsna, hrana super, ali nije da jurim natrag…
Sada čekam kraj 5 mj - Palermo vikend, početak 7 barca tjedan dana i kraj 8 u Edinburgh i glasgow 7 dana. a za kraj godine, možda atena ili malta koji dan.
ali nema boljeg nego ukrcavanje u avion, dok je na pisti i kada krene. adrenalin i sve… milina.