Uživao sam u svakom GT-u osim jedinice, tad sam igrao odlični NFS 4. Dvojku prešao dvaput, trojku nisam završio ali je ostala u sjećanju kao prvi next gen za mene, četvorka se igrala u B-Spec modu jer sam tad taman postao otac i nisam se mogao posvetiti igranju.
5 i 6, opet next gen i prvo razočaranje u odnosu na Prologue, tko je igrao znat će. U biti, šestica je jako dobra za svoje vrijeme, iako je, poput GT5, patila od lošeg frameratea i ostalih "divota" za koje nismo ni znali da postoje na PS i PS2.
Sport mi je bio vrhunski na prvu, odlična, najbolja vožnja s naglaskom na online ali i sa (meni) dovoljno offline sadržaja.
GT7. Najbolji GT do sad ukupno gledajući, najbolji vozni model i milijun sitnica koje znaju cijeniti samo istinski ljubitelji serijala koji, iskreno, i nema konkurenciju.
GT5 Prologue, GT4 Prologue, Tokio-Geneva, Tourist Trophy… svi zaslužuju da ih se spomene, pogotovo TT koji sam izvozio uzduž i poprijeko i još čekam da Polyphony napravi novi TT jer, opet, nema konkurencije.
Ne znam treba li napomenuti, ovo je moj subjektivni stav i iskreno me ne zanima tko se slaže ili ne s njim, jer mislim da sam dovoljno vožnje iskusio u zadnjih skoro 25 godina da budem siguran u to što pišem.
Živjeli i sretan vam 25. GT-ov Božić.