Budući da se jako puno piše o njima zbog niskih cijena i nekih logističkih problema, zbog bolje preglednosti komentari o Ozone.hr izdvojeni su u novu diskusiju.
Ozone.hr web trgovina
famuluscaelum Od sada ako je iz Bugarske dolazi u obzir samo ako dobro puši
Moram se posuti pepelom jer je paket došao na kraju… iako im je trebalo više od 2 tjedna ali evo na kraju je tu. Možda će se vrijeme dostave smanjiti nakon Božića te će normalno vrijeme dostave neko imati ali u svakom slučaju još stojim kod onog sa pušenjem !
Hrpa narudžbi do sad, uvijek sve dođe u idealnom stanju.
I jesu li još uvijek okej? Vrebam neku đitricu za 300tinjak eura, al sam zasad kept in check.
Kupujem stalno, super su
Ja danas uzeo 2 igre, valjda je sve ok
yakuza_stinger sta imaju i sta pikiras?
I dalje nisam fan njihovih pakiranja (obje zadnje igre koje sam naručio stigle samo "umotane" u presavijeni karton), ali ako zanemariš kasniji dolazak, dobiješ to što naručiš.
Meni došle slušalice sasvim normalno za dva dana od narudžbe
narucio 2 igre, trebalo nekih 7-8 dana da dodju
https://www.ozone.hr/product/gitara-harley-benton-ex-84-modern-crna/
Jbg, za cijenu je prilicno hvaljena. Bas mi je jeben explorer oblik u zadnje vrijeme. Plus ima aktivne pick upove.
A koliko vidim, ako svima vama sve uredno dolazi, onda mislim da bi vrlo lako mogao past checkout
yakuza_stinger Explorer je ses cisti, past ce i meni jedna ali LTD neki.
Aktiva ti je super ako volis da se cuje kad dises Hvata kao ludo, drugacije od pasive skroz i meni osobno pase taj prljavi mokri bezobrazni magnet. Isto tak ima dosta skarta i probaj si neki slican magnet tipa u audio pro da cujes kak zvuci prvo. A opet mozes uvijek promjenit pikap tak da te boli njonjo. Bentona sam svirao akustare, nisu uopce lose. Ali ne ocekuj super gitaru za te pare, to je sve entry level.
Thoman nema takve? To ti je safe bet, ili muziker - sve od tam mi je uvijek stiglo brzo i pouzdano.
foggy pa ne očekujem neku bogznašto kvalitetu, al koji god review gledam/slušam, ima fin clean i mesnatu distorziju za takvu jeftinjolu. LTD bi bio super, al cijena je vjerojatno barem 5x viša.
Nisam gledao na muziker što sve ima. Možda ima nečeg boljeg. A za Thoman ni ne znam. Pomalo lurkam pa dok se ja odlučim, sve će bit out of stock po običaju.
yakuza_stinger Thoman de ti je glavni dobavljac vecine opreme koju gledas tak blize Mozes nac pravih masina za 600-njak eura ako ti ne probija budzet, ali mozda je bolje ugrabit priliku za nesto sto ti pase i ne zamarat se. Also, pocni se pripremat za takav body, jako cudno za svirat. Samo je bitno daje tezina dobro rasporedjena i da oktave stimaju - drugo se da sredit